۳۰۹۶۲۶
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

برف و باران «مازندران» را در برمی‌گیرد

اداره کل هواشناسی مازندران اعلام کرد که با ورود جریان شمالی به منطقه از عصر یکشنبه اول فروردین ۹۵ هوای این استان ابری و به تدریج از امشب همراه با بارش برف و باران خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم: اداره کل هواشناسی مازندران اعلام کرد که با ورود جریان شمالی به منطقه از عصر یکشنبه اول فروردین ۹۵ هوای این استان ابری و به تدریج از امشب همراه با بارش برف و باران خواهد شد.

براساس گزارش هواشناسی وضعیت ناپایدارجوی همراه با بارش پراکنده باران و مواج شدن دریا تا چهارشنبه چهارم فروردین ماه سال جاری ادامه دارد.

طبق این گزارش این ناپایداری جوی در مناطق کوهستانی همراه با بارش برف و اختلال در تردد خودروهای عبوری می شود.

هواشناسی پیش بینی کرد ناپایداری جوی از عصر چهارشنبه هفته جاری از استان خارج و هوای پایدار جای آن را می گیرد.

بیشنیه هوای استان مازندران در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن نیز چهار درجه بود.

مازندران گردشگرپذیر دارای آب و هوای معتدل خزری با میانگین بارش سالانه ۷۳۰ میلیمتری است که این بارش ها در غرب این استان به یک هزار میلمتر نیز می رسد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج