فال روزانه ۱۳۹۵/۰۶/۲۲
فال روزانه دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۵
چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است
دوست عزیزی که 22 شهریور به دنیا آمده ای، تولدت مبارک!کسانی که امروز متولد شده اند جزء آن دسته از افرادی هستند که امسال برای آنها به خوبی خواهد گذشت و موفقیت های زیادی را به همراه خواهد داشت. فرصت های فوق العاده ای در اطراف شما قرار گرفته اند و نباید در بهره گرفتن از آنها درنگ کنید. از موقعیت هایتان استفاده کنید و بلافاصله دست به کار شوید. فعلا کارتان را در اولویت قرار داده و هر کاری که برای رسیدن به پیشرفت و موفقیت لازم است را انجام دهید. افراد تازه و جالبی وارد زندگیتان خواهند شد که تغییرات و انتخاب های مثبتی را برای شما رقم خواهند زد. اوایل آذر ماه گروه تازه ای از دوستان و آشنایان در اطرافتان خواهند بود که شاید نیمه گمشده تان نیز در میان آنها قرار داشته باشد. در فصل بهار ممکن است با برخی مسائل و مشکلات شخصی مواجه شوید. سعی کنیددر زمان مواجه شدن با این سختی ها در عین تلاش برای حفاظت از منافع خود، با خانواده و دوستانتان با مهربانی و انصاف رفتار کنید.
شما در حال حاضر خوشحال و سر حال هستید و با نگاهی مثبت به زندگی و آینده تان نگاه می کنید و این حالتتان برای مدتی ادامه خواهد داشت. موفقیت قریب الوقوع در کار و روابط شخصیتان را احساس می کنید و همین باعث شده حال بهتری داشته باشید و رفتارتان با اطرافیانتان هم بهتر شود و بیشتر آنها را درک کنید. پس تعجب نکنید اگر اطرافیانتان هم به پاس این همدلی تمام تلاش خود را برای حمایت از شما می کنند. سعی نکنید جلوی سرعت پیشرفتتان را بگیرید. درست است که آهسته پیش رفتن بیشتر وقت ها منطقی و عاقلانه است، اما وقتی همه چیز دارد اینقدر خوب پیش می رود چه اصراری دارید که نگران باشید و جلوی پیشرفت خودتان را بگیرید؟!
شاید به فکر این باشید که برای یک سفر در این روزهای آخر تابستان برنامه ریزی کرده و خستگی چند ماه تلاش بی وقفه را از تن به در کرده و خودتان را چند ماه پرتلاش و فعالیت دیگر آماده کنید. سعی کنید اگر چنین برنامه ای دارید حتی اگر شده خرج بیشتری روی دست خودتان بگذارید هم تجربه تازه ای را برای خودتان و اعضای خانواده تان رقم بزنید که تا مدت ها از آن یاد کرده و از تک تک لحظات آن خاطرات خوبی داشته باشید. شما ترجیح می دهید حتی اگر قرار است جواب رد بشنوید تکلیف رابطه عاطفیتان را مشخص کرده و جهت آن را مشخص کنید. اما در حال حاضر ممکن است با حرف هایتان طرف مقابلتان را برنجانید، کمی دست نگه دارید و بیشتر به آنچه می خواهید بگویید فکر کنید.
امروز شما در اوج سلامتی قرار داشته و کاملا سرحال و با انرژی هستید. هم از لحاظ فیزیکی و هم روحی و عاطفی، قدرت و توانایی بسیاری را در وجودتان احساس می کنید و همه این چیزها دست به دست هم داده و امروز را برای شما به روزی زیبا تبدیل کرده اند. خودتان را در خانه حبس نکنید و از این همه انرژی که در وجودتان حس می کنید نهایت استفاده را ببرید. سعی کنید نسبت به افرادی که در مقایسه با شما چه از لحاظ استعدادها و توانایی ها و چه از لحاظ میزان پیشرفت در سطح پایین تری قرار دارند با صبوری بیشتری رفتار کنید و در حرف زدن با آنها ملایمت بیشتری داشته باشید. یادتان باشد که همه ما از امکانات و توانایی هایی یکسان بهره مند نیستیم.
سعی کنید امروز با هیچ کس وارد بحث و جدال نشوید. درگیری لفظی شما را به هیچ نتیجه ای نخواهد رساند، اما اگر رفتاری دوستانه و صلح آمیز داشته باشید می توانید در کمال آرامش اوضاع را همان طور که خودتان می خواهید پیش ببرید. شما در حال حاضر افکار، احساسات و نیازهای دیگران را خیلی خوب درک میکنید، پس از این موقعیت هم به نفع خودتان و هم بقیه استفاده کنید. با وجود این که شما معمولا فرد با احتیاطی هستید، امروز حاضر خواهید بود برای رابطه عاطفیتان دست به ریسک بزنید. البته بهتر است حواستان را جمع کنید که جسارت را با رفتار عجولانه و بدون فکر اشتباه نگرفته و کاری نکنید که بعدا از انجام آن پشیمان شوید.
شما همیشه در درک کردن احساسات و افکار دیگران خیلی خوب عمل می کنید، اما امروز این استعدادتان به شدت افزایش یافته است و می تواند روی روابط شما و اطرافیانتان آثار مثبت قابل توجهی داشته باشد. در حال حاضر بسیار با انرژی هستید و به دنیای اطرافتان با دید مثبتی نگاه می کنید و اوضاع در زندگی شخصی و حرفه ایتان باب میلتان هستند. از لحاظ فیزیکی نیز خودتان را بسیار قوی و با انرژی حس می کنید. از این روز تعطیل استفاده کرده و به ورزش و پیاده روی و حتی اگر برایتان ممکن است به کوهنوردی بروید. حالال که همه چیز اینقدر دارد خوب پیش می رود اجازه ندهید بحث های پیش پا افتاده با همسرتان به دعوا تبدیل شوند و این روز زیبا را خراب کنند.
امروز به دلیل احساس نزدیکی بیشتری که با دوستان نزدیک و عشقتان دارید، حرف زدن با آنها می تواند منافع زیادی برای شما به همراه داشته باشد و تأثیرات مثبتی روی روابط شما بگذارد. همچنین وقت گذراندن با کودکان به شما احساس شادی و انرژی خواهد بخشید و به شدت به شما توصیه می شود. امروز حتی اگر احساس کردید با وجود لبخند افرادی که با شما حرف می زنند حرف هایشان تلخ و گزنده است سعی کنید واکنش منفی نشان ندهید و دعواهای کهنه را دوباره شروع نکنید. رویکرد منطقی شما در رابطه با مشکلات موجود در رابطه عاطفیتان می تواند برترین ویژگی شما در حال حاضر باشد. اگر بگویید با احساسات نمی شود منطقی رفتار کرد سخت در اشتباهید.

موفقیت هایی که این چند وقت اخیر داشته اید به شما انگیزه تازه ای بخشیده اند تا برای بهبود موقعیت اجتماعی و اقتصادی خود تلاش کنید و نگاهتان نسبت به آینده خود بسیار مصمم و همراه با اعتماد به نفس است. همه این مسائل باعث شده اند که احساس خوشبختی بیشتری کنید و احساس کنید حالا که کارها دارند به خوبی پیش می روند به خانواده تان نیز نزدیک تر شده اید و افکار و احساسات آنها را بهتر درک می کنید. هر چند رویای ماندن در خانه و لم دادن روی صندلی مورد علاقه تان را در سر می پرورانید ولی این استراحت طولانی مدت شما را خسته خواهد کرد و دنبال کاری برای انجام دادن خواهید گشت، پس خودتان را در خانه زندانی نکنید.
شما معمولا مسائل را با عقل و منطق خود می سنجید، اما امروز احساسات شما و انرژی درونیتان چنان قدرت فوق العاده ای گرفته اند که خودتان نیز غافلگیر شده اید. امروز بسیار خوش بین و پر از انرژی و شور و هیجان هستید و از شرایط موجود لذت می برید. به همین صورت ادامه بدهید و نگذارید هیچ کس و هیچ چیز این روز زیبا را برای شما خراب کند. امروز دلتان می خواهد حرف خودتان را به کرسی بنشانید و حق را کاملا به خودتان می دهید، اما سر و کله یک نفر به کله شقی خودتان پیدا خواهد شد که شما را به میدان مبارزه می طلبد. احساساتی برخورد نکنید، شما کارهایی مهمتر از بحث کردن با دیگران برای انجام دادن دارید.
شما وقتی که از ته دلتان حرف می زنید مهارت خاصی در جلب نظر و قانع کردن دیگران دارید، اما امروز بحث کردن در مورد مسائل منطقی و استدلالی برای شما چندان با موفقیت همراه نخواهد بود. فکر این که مبادا انتخابی که کرده اید مورد تایید اطرافیانتان نباشد ذهنتان را به خود مشغول کرده است. لزومی ندارد برای تصمیمات خود به دیگران توضیح بدهید، پس خیالتان راحت باشد و نگران هیچ چیز نباشید. در لحظه زندگی کنید، کمی هم برای خودتان و تفریح وقت بگذارید و فشار بیش از حد به خودتان وارد نکنید. کمی احساس تردید و دودلی دارید، ولی خوشبختانه یک نفر به شما کمک خواه کرد و اگر حرف او را قبول کنید از این حالت نجات پیدا خواهید کرد.
شما در حال حاضر حال خیلی خوبی دارید و تردیدهایی که بخاطر کندی پیشرفتتان نسبت به مسیری که در پیش گرفته اید پیدا کرده بودید دارند برطرف می شوند و صبوریتان مثل همیشه به دادتان رسیده است. احساس می کنید همه چیز دارد خوب پیش می رود و به آینده امیدوار هستید. حس ششمتان نیز بسیار قوی است و می تواند کمک زیادی به شما بکند. اکنون مسائل معنوی برایتان از اهمیت زیادی برخوردار هستند و شاید به فکر انجام سفری زیارتی باشید. بهتری است قبل از هر گونه برنامه ریزی یکی دو روزی دست نگه داشته و با دوستان و اعضای خانواده تان در مورد این تصمیم خود مشورت کنید.
در حال حاضر شما درک خیلی بهتری از نیازهای دیگران دارید و هر جا که کمکی از دستتان ساخته باشد با سخاوت و همدلی تمام برای کمک کردن پا پیش خواهید گذاشت. این درکی که از احساسات و نیازهای دیگران دارید باعث می شود روابطتان خیلی خوب پیش بروند و مشکل خاصی نداشته باشید؛ از یک روز خوشایند و بدون تنش لذت ببرید! نیازی نیست تمام دنیا را به دنبال یافتن چیزی به خصوص بگردید، جادوی واقعی در معمولی ترین کارهایی که می توانید انجام دهید نهفته است. سعی کنید با دقت بیشتری از زیبایی های کوچک زندگی مثل نوشیدن یک فنجان چای داغ در کنار عزیزانتان و یا تعریف مجدد خاطرات کودکی همراه با پدر و مادرتان و خندیدن از ته دل لذت ببرید.
امروز به فعالیت های گروهی که با مسائل معنوی در ارتباط هستند خواهید پرداخت و با انجام این کار با افراد جدیدی آشنا خواهید شد که علایق و باورهای مشترکی با شما دارند؛ این آشنایی ها م یتوانند مقدمه ساز دوستی هایی پایدار باشند. قبل از آن که به خاطر نظرات مخالف دیگران عصبی شده و واکنش های احساسی نشان دهید کمی فکر کنید، آیا نظر آنها واقعا تا این حد برایتان اهمیت دارد؟! به جای این که به خاطر انتقادهای کوچک جنگ های تمام عیار به راه بیندازید کمی به آنچه می شنوید فکر کرده و اگر شنیده هایتان به نظرتان مفید نیستند بی تفاوت از کنار آنها رد شوید، چرا باید بیهوده اعصاب خودتان و دیگران را بهم بریزید؟
تبلیغات متنی
-
باشگاه پرسپولیس شکایتش از تراکتور را پس گرفت
-
حرکات اغواگرایانه خانم بازیگر در یک سریال وایرال شد
-
خشم صابریننیوز از نطق ترامپ درباره احتمال توافق
-
سکانس قتلی که در این ساعات پربیننده شد!
-
ترامپ درصد احتمال جنگ با ایران را اعلام کرد
-
رونمایی از شکل جدید دستفروشی در خیابانهای تهران!
-
ناگهان پای آتشبس ۶۰ روزه به میان آمد!
-
واکنش فوری به خبر العربیه درباره پیشنهاد نهایی ایران
-
تسنیم: احتمال عدم حل اختلاف با آمریکا بالاست
-
تصویر گردش مادر دختریِ نفس بازغی و مستانه مهاجر
-
برگزاری مراسم ختم با رقمی عجیب آنلاین شد!
-
بیانیه ارتش پاکستان درباره مذاکرات عاصم در تهران
-
«بدنام» سریالی در ستایشِ بازی قدرت است/ قسمت هفتم، یلدا ورق را برگرداند
-
لفاظی تازه روبیو: اورانیوم باید تحویل داده شود
-
بیرانوند برای شکایت از پرسپولیس دست به جیب شد
-
خشم صابریننیوز از نطق ترامپ درباره احتمال توافق
-
ترامپ درصد احتمال جنگ با ایران را اعلام کرد
-
ناگهان پای آتشبس ۶۰ روزه به میان آمد!
-
واکنش فوری به خبر العربیه درباره پیشنهاد نهایی ایران
-
تسنیم: احتمال عدم حل اختلاف با آمریکا بالاست
-
بیانیه ارتش پاکستان درباره مذاکرات عاصم در تهران
-
لفاظی تازه روبیو: اورانیوم باید تحویل داده شود
-
بدرود آقا پرویز، سلام ما را هم به ناصر خان برسان
-
پست جدید و خبرساز ترامپ درباره ایران!
-
مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله سرنوشتساز رسید
-
ایران پیشنهاد جدیدی برای پایان جنگ ارائه داد
-
آقای سقاب اصفهانی! نمک بر زخم مردم نپاشید
-
من و تو رفت، من و تو برگشت؛ من و تو رفت و برگشت
-
سرنوشت ایران و ایرانی دست چند عدد عاصم افتاده است
-
دیدار مارشال عاصم منیر با مقامات ارشد ایران
-
عکس شخصی آقای مسئول در ساعات اخیر پرحاشیه شد
-
صحنههایی که صداوسیما بدون عذاب وجدان پخش کرد
-
احتمال بالای حملات سریع و شدید علیه ایران
-
ارسال یک پیامک به ایرانیها، رازهای زیادی را فاش کرد!
-
فیلم علی شادمان و آناهیتا افشار دعوا به راه انداخته است
-
یک بسته چیپس ساده نیم میلیون تومان شد!
-
ویدئوی آمریکا از مشاهده بشقاب پرنده در ایران
-
ترامپ پای ایران را به عروسی پسرش باز کرد!
-
اتفاقی که جان احمدینژاد را در ۹ اسفند نجات داد
-
رقص ترامپ با ترانه مشهور شماعیزاده!
-
خبرهای متناقض درباره لغو ویزای سه بازیکن تیم ملی!
-
شبکه منوتو تعطیل شد
-
العربیه متن توافق ایران و آمریکا را لو داد!
-
ادعای پیشنهاد بزرگ ترامپ برای جبران خسارت ایران
-
مسیر عجیب هیات قطری برای خروج از ایران!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
واقعا فال خوبی بود