۳۹۹۳۷
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

رحمتی و نکونام آشتی کردند

ماجرای پر پیچ و خم قهر و اختلاف جواد نکونام و مهدی رحمتی، بالاخره پیش از بازی دیروز استقلال – ذوب آهن حل شد. هر چند نباید نقش هواداران اصفهانی استقلال را در این آشتی نادیده گرفت.

برترین مجله اینترنتی ایران

تماشا: ماجرای پر پیچ و خم قهر و اختلاف جواد نکونام و مهدی رحمتی، بالاخره پیش از بازی دیروز استقلال - ذوب آهن حل شد. هر چند نباید نقش هواداران اصفهانی استقلال را در این آشتی نادیده گرفت.

پیش از شروع بازی دیروز، تماشاگران استقلالی با شعار «سید نکو را بردار و بیا» از 2 بازیکن ملی پوش استقلال خواستند به سمت آنها بروند. همین مسئله باعث شد تا مهدی رحمتی دست جواد نکونام را بگیرد و در پاسخ به درخواست هواداران، به سمت سکوی استقلالی ها برود.

رحمتی و نکونام آشتی کردند

نکونام و رحمتی ملی پوشان استقلال، در مقابل شعارهای هواداران روبروی آنها قرار گرفتند و با تکان دادن دست برای تماشاگران استقلالی به آنها نشان دادند که با هم آشتی کرده و مشکلات قبل را فراموش کرده اند.

با تصمیم نهایی قلعه نویی بابت تحویل بازوبند کاپیتانی به مجتبی جباری، به نظر می رسد خیال رحمتی و نکونام هم بابت کاپیتانی راحت شده باشد!
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • مهدی

    عجب اتفاق مهمی واقعا................

  • بدون نام

    آقاي مجله كلاَ گير دادي به بازوبند استقلال يزه از وضعيت اقتصاد بنويسي بهتر نيست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج