فال روزانه ۱۳۹۵/۰۹/۱۴
چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است
امروز انرژی زیادی در رابطه با فعالیت های اجتماعی در خود احساس می کنید و دلتان می خواهد در اجتماع ارافتان نقشی داشته باشید و همین باعث می شود برای انجام کارهای داوطلبانه و فعالیت های مربوط به خیریه پا پیش بگذارید. خوشبختانه امروز ناگهان متوجه خواهید شد که قادر هستید با داشتن نگاهی گسترده تر و رها کردن نگرانی از این که دیگران چه فکری در مورد شما می کنند، تمامی چالش هایی که پیش رو دارید را حل کنید. یادتان باشد که فقط احمق ها از نعریف و تمجید دیگران خرسند و از انتقادهای آنها دلسرد می شوند. از ظاهر اوضاع در مورد هیچ چیز قضاوت نکنید و نگاهی عمیق و منطقی داشته باشید.
اگر بخواهیم احساس امروز شما را در قالب تجربه ای ملموس خلاصه کنیم، حالتان مثل کسی است که روی زمین پولی هرچند اندک پیدا کرده است؛ احساس این که درست وقتی که فکرش را هم نمی کنید یک نفر حواسش به شما هست و می خواهد خوشحالتان کند. سعی کنید این احساس خوشایند را در نزدیکان و اطرافیان خود ایجاد کنید و این حال خوب خود را به دیگران هم هدیه کنید. روابط اجتماعی در امروز شما از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. یادتان باشد که اگر با جریان پیش بروید درست به همان جایی خواهید رسید که باید باشید. به خودتان اجازه ماجراجویی بدهید؛ لازم نیست همیشه فقط از یک راه به مقصد مورد نظرتان برسید.
بیقراری و آشفتگی دیروزتان دارد از بین می رود و همه چیز خیلی خوب و روبراه به نظر می رسد. امروز شما می خواهید دور و برتان شلوغ باشد، پس با دوستان و عزیزانتان همراه شوید و در خانه تنها نمانید. ارتباط داشتن با دیگران در حال حاضر بیش از هر چیز دیگری حالتان را خوب خواهد کرد. از ثبات و آرامش امروز خودتان لذت ببرید، اما مواظب باشید خودتان را درگیر بحث با کسی نکنید، زیرا دیگران به اندازه شما آرام نیستند و ممکن است با ایجاد تنش و نا آرامی حال خوبتان را بهم بریزند. یک راه فرار برای خود در نظر بگیرید و هر حظه که احساس خطر کردید بلافاصله خودتان را از مخمصه نجات دهید، قطعا شما در این زمینه مهارت زیادی دارد.
نظر کاربران
جالب بود...