۷۷۹۳۲
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

۵ بازیکن دیگر به ستارگان سرخ دعوت شدند

۴ تن دیگر از بازیکنان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس به جمع ستارگان این تیم برای دیدار با ستارگان میلان اضافه شدند.

تسنیم: ۴ تن دیگر از بازیکنان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس به جمع ستارگان این تیم برای دیدار با ستارگان میلان اضافه شدند.

علی پروین سرمربی تیم ستارگان پرسپولیس، ۵ نفر دیگر از پیشکسوتان باشگاه از جمله گلزنان دربی سرخابی را دعوت کرد تا برای بازی با ستارگان میلان در تمرینات حضور پیدا کنند.

محسن خلیلی، سهراب انتظاری، مهدی شیری، محمود شافعی و رضا ترابیان نفراتی هستند که پروین از آن‌ها دعوت کرده تیم ستارگان را همراهی کنند.
Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج