۸۴۰۱۵
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

راديو آره‌نا اِف اِم:

هدایتی در یونان یک باشگاه خرید!

يک راديوي يوناني اعلام کرد مالک باشگاه استيل آذين براي خريد تيم دسته دومي ايراکليس اف‌ سي فردا (جمعه) به اين کشور سفر مي‌کند.

تسنیم: يک راديوي يوناني اعلام کرد مالک باشگاه استيل آذين براي خريد تيم دسته دومي ايراکليس اف‌ سي فردا (جمعه) به اين کشور سفر مي‌کند.

بر اساس گزارش راديو يوناني «آره‌نا اِف اِم» حسين هدايتي، سرمايه‌گذار ايراني فردا وارد خاک اين کشور خواهد شد تا توافقات نهايي را براي خريد تيم فوتبال ايراکليس اِف‌ سي که در حال حاضر در ليگ دسته دوم اين کشور قرار دارد را انجام دهد.

بر اساس اين گزارش، توافقات اوليه بين طرفين صورت گرفته و تنها توافق بر سر جزئيات نهايي باقي مانده است. اگر اين توافق نهايي شود آبي‌وسفيدپوشان اين فرصت را پيدا خواهند کرد تا اوضاع خود را سر و سامان ببخشند تا شايد بار ديگر به سوپرليگ يونان بازگردند.

سايت رسمي باشگاه ايراکليس اف‌سي هم اعلام کرد ايراني‌ها علاقمندي خود را براي خريد اين تيم اعلام کرده‌اند و طرفين در تاريخ ۲۷ دسامبر ۲۰۱۳ (۶ دي ۹۲) توافقات نهايي را در اين خصوص انجام خواهند داد.

ايراکليس اف‌سي در سال ۱۹۰۸ ميلادي تاسيس شده است و يکي از تيم‌هايي بود که به جز چند فصل همواره در رقابت‌هاي سطح اول فوتبال باشگاه‌هاي يونان حضور داشته است. اين تيم فصل گذشته به عنوان پنجمي ليگ دسته دوم يونان رسيد.

ايراکليس در فصل جاري پس از گذشت ۱۳ هفته از رقابت‌هاي ليگ دسته دوم يونان با کسب ۲۱ امتياز در مکان چهارم جدول رده‌بندي اين رقابت‌ها قرار دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج