۸۷۴۹۹
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

اینترنت اشکمان را درآورد!

یک کارشناس مسائل فناوری اطلاعات در رابطه با سرعت اینترنت در ایران مطرح کرد: واقعا گاهی اوقات اشک آدم به دلیل کم بودن سرعت اینترنت درمی‌آید.

خبرگزاری ایسنا: یک کارشناس مسائل فناوری اطلاعات در رابطه با سرعت اینترنت در ایران مطرح کرد: واقعا گاهی اوقات اشک آدم به دلیل کم بودن سرعت اینترنت درمی‌آید.

سهیل مظلوم - عضو سازمان نظام صنفی رایانه استان تهران درباره وضعیت اینترنت در ایران اظهار کرد: شما تصور کنید سرانه مصرف برای هر کاربر یک کیلوبیت است درحالی که این سرانه مصرف در استرالیا ۱۰۰ مگابیت به ازای هر کاربر است.

او در رابطه با علت چنین وضعیتی عنوان کرد: بزرگترین مشکل اینترنتی که گریبان‌گیر شرکت خصوصی شده انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت است که باعث رشد نکردن کشور در زمینه فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک شده است. درحال حاضر قیمت پهنای باند در ایران هفت برابر قیمت جهانی آن است.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر کاربران اینترنت در کشور با مصیبتی بزرگ به نام کم بودن سرعت اینترنت مواجهند؛ واقعا با این پهنای باند می‌‍توان توسعه تجارت الکترونیک کرد و دولت الکترونیک راه انداخت؟

او آینده‌ی بعد از برداشته شدن انحصار پهنای باند را اینگونه ترسیم کرد که قیمت‌ها کاهش می‌یابد، محدودیت‌های پهنای باند رفع خواهد شد و این به این معنی است که پهنای باند کشور تا ترابایت نیز افزایش پیدا می‌کند.

مظلوم در مورد پالایشی که توسط شرکت ارتباطات زیرساخت انجام می‌شود اظهار کرد: در رابطه با پالایش سوالی دارم، وقتی من به عنوان تاجر جنسی را از خارج به داخل کشور وارد می‌کنم و آن را تا گمرک می‌آورم و جنس را به گمرک می‌‍فروشم و بعد همان جنس را دوباره از خود گمرک با چند برابر قیمت می‌خرم؟ درحقیقت تنها باید روی پهنای باند نظارت شود و کسی با پالایش این زیرساخت مخالفتی ندارد ولی باید این فرآیند مانند گمرک شود. یعنی پهنای باند را شرکت خصوصی تا مرز بیاورد و دولت بعد از اعمال نظارت‌ها روی آن به شرکت مورد نظر تحویلش دهد.

وی برای درک بهتر این موضوع مثالی زد و گفت: درحال حاضر برای مثال به ازای هر خط اس تی ام وان، شرکت ارتباطات زیرساخت دو هزار دلار پرداخت می‌کند و بعد همان خط را به قیمت ۱۵ هزار دلار می‌فروشد. کدام منطقی می‌تواند چنین موضوعی را قبول کند؟ کسی با موضوع پالایش مخالف نیست اما اینجا موضوع اصلی بر سر همان انحصار پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت است.

این کارشناس در رابطه با شرکت مخابرات و برخی مشکلاتی که این شرکت برای سایر شرکت‌های خصوصی بوجود آورده است عنوان کرد: به نظر من ماجرای مخابرات با این قضیه تفاوت بسیاری دارد. مخابرات زیرساختی را در دست گرفته است و سازمان تنظیم مقررات ارتباطات باید پروانه‌ای را که برای مخابرات صادر کرده دوباره بازبینی و اصلاح کند. ولی نباید منکر سرویس دادن مخابرات به مردم شویم چراکه این شرکت در بعضی از نقاط سرویس اینترنتی ارائه می‌کند که سایر شرکت‌ها توانایی ارائه سرویس در آنجا را ندارند.

مظلوم در پایان افزود: دولت نباید در بازار مداخله کند بلکه باید شرایط رقابت را طوری تعیین کند که عادلانه باشد. تنبیه مخابرات و ندادن پهنای باند به آن برابر است با ندادن پهنای باند به کاربرانی که مشترک این شرکت اینترنتی هستند. بالاخره ۶۰ درصد بازار اینترنت و جاهایی که هیچ شرکتی حضور ندارد در دست مخابرات است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • محبوب

      خيلي وقته اشكمون رو در اورده
      اما انگار تازه صداي مشا رو در اورده!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج