۳۷۰۹۱۰
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

قائمی: باید بهترین عملکرد را داشته باشیم

دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران گفت: باید ایتالیا را به خوبی آنالیز کنیم و بهترین عملکرد خود را در میدان اجرا کنیم تا بتوانیم به مرحله نیمه نهایی برسیم.

خبرگزاری تسنیم: فرهاد قائمی پس از شکست ۳ بر صفر تیم ملی والیبال ایران مقابل روسیه در آخرین بازی مرحله گروهی بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو اظهار داشت: روسیه در سرویس و دفاع عملکرد فوق العاده‌ای داشت و با استفاده از همین دو فاکتور توانست به پیروزی برسد.

وی ادامه داد: این شکست را فراموش می‌کنیم و روی مسابقه‌ای که در مرحله یک چهارم نهایی باید مقابل ایتالیا داشته باشیم تمرکز می‌کنیم. باید ایتالیا را به خوبی آنالیز کنیم و بهترین عملکرد خود را در میدان اجرا کنیم تا بتوانیم به مرحله نیمه نهایی برسیم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج