۴۱۸۰۵۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

اندی ماری مرد شماره یک تنیس جهان شد

تنیسور بریتانیایی با انصراف میلاش رائونیچ در صدر رنکینگ برترین تنیسور های جهان قرار گرفت.

خبرگزاری ایسنا: به نقل از یورو اسپورت اندی ماری که قرار بود امروز (شنبه) در دیدار نیمه نهایی تنیس مسترز پاریس برابر رائونیچ بازی کند به علت انصراف تنیسور کانادایی به خاطر آسیب دیدگی پیروز میدان شناخته شد و به فینال این بازی‌ها رسید.

اما مهمترین اتفاق صعود او به صدر رنکینگ تنیس مردان بود. ماری توانست پس از 122 هفته صدرنشینی نواک جوکوویچ به این عنوان برسد. جوکوویچ از سال 2014 به عنوان برترین تنیسور جهان شناخته می‌شد. ماری در آن زمان در رتبه بیست و ششم قرار داشت اما با فتح جام‌های مختلف اکنون به عنوان مرد شماره یک جهان شناخته می‌شود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج