۱۱۳۳۵۴۰
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

ملی‌پوشان شطرنج واکسینه شدند

ستارگان شطرنج ایران که تا چند روز دیگر باید به جام جهانی روسیه اعزام شوند، واکسن کرونا دریافت کردند.

خبرگزاری ایرنا: ستارگان شطرنج ایران که تا چند روز دیگر باید به جام جهانی روسیه اعزام شوند، واکسن کرونا دریافت کردند.

پرهام مقصودلو، پویا ایدنی، محمدامین طباطبایی، احسان قائم مقامی، ساراسادات خادم الشریعه و مبینا علی نسب نماینده‌های ایران در جام جهانی سوچی روسیه هستند که از تاریخ ۱۹ تیر آغاز می‌شود.

وزارت ورزش و جوانان در راستای حمایت از ورزشکاران و رفع دغدغه‌های آنان شطرنج‌بازان اعزامی به مسابقات جام جهانی روسیه را واکسینه کرد.

شطرنج بازان ایرانی روز ۱۷ تیرماه عازم روسیه خواهند شد تا با حریفان خود به رقابت بپردازند.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج