۱۵۱۵۰۶۲
۲۰۲۷
۲۰۲۷
پ

بازیگر پرسپولیسی در فدراسیون پست گرفت

پای یکی دیگر از چهره‌های هنری به عرصه ورزش باز شد.

طرفداری: نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری هنرمندان فدراسیون بولینگ و بیلیارد روز سه‌شنبه با حضور هاشم اسکندری، رئیس فدراسیون و محمدجواد نجفی، رئیس شورای سیاست‌گذاری ورزش هنرمندان برگزار شد.

behrang_alavi

این جلسه با هدف بررسی راهکارهای توسعه و گسترش رشته‌های تحت پوشش فدراسیون در میان جامعه هنرمندان تشکیل شد. در پایان این نشست، هومن جوادی به‌عنوان دبیر شورا و بهرنگ علوی و زهرا بلوچی به‌عنوان اعضای شورا انتخاب شدند.

هاشم اسکندری در این نشست بر نقش مؤثر هنرمندان در ارتقای فرهنگ ورزش و کمک به گسترش رشته‌هایی مانند بولینگ و بیلیارد تأکید کرد. وی حضور چهره‌های شناخته‌شده هنری در حوزه ورزش را فرصت مهمی برای افزایش علاقه‌مندی عمومی به این رشته‌ها دانست.

پیش از این نیز چهره‌هایی همچون سالار عقیلی، محمدرضا گلزار، میلاد کی‌مرام و نسرین مقانلو در رویدادهای ورزشی حضور داشته‌اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج