۳۵۹۴۴۶
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

هاشمی: نظر مردم درباره لباس ایران مهم بود

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: نظر مردم درخصوص البسه فرم کاروان ایران در المپیک ۲۰۱۶ ریو برای ما مهم بوده و به آن احترام می‌گذاریم و انتقادات را می‌پذیریم.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از سایت کمیته ملی المپیک، کیومرث هاشمی با اشاره به این موضوع که پس از نگرانی‌های پیش آمده درخصوص البسه فرم کاروان ایران در المپیک، تغییر آنها در اسرع وقت در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: نظر مردم برای ما مهم بوده و به آن احترام می‌گذاریم و انتقادات را می‌پذیریم.

وی افزود: در همین راستا طراح خوب کشورمان صبح امروز در نشست‌هایی که با مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک داشت، سه نمونه از طرح‌های خود را ارائه کرد که مقرر شد با اصلاحاتی، لباس رژه کاروان اعزامی به ریو، در اسرع وقت ارائه شود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج