عکسی که تعجب دنیای فرمول یک را برانگیخت
موتور اسپورت به بررسی عکسی از پیتر فاکس پرداخته است. این عکس پس از گرندپری ژاپن بین هوادارن فرمول یک به موضوعی قابل توجه بدل شده بود.
طرفداری: وقتی عکاس فرمول یک، پیتر فاکس به پیچ دگنر رفت تا عکس هایی از تمرین روز جمعه گرندپری ژاپن بگیرد، احتمالا ایده ای نداشت که این عکس چه واکنش هایی در پی خواهد داشت.
عکس او از نیکو روزبرگ در اولین پیچ سوزوکا که به سمت راست هدایت می شود، در حال نشان دادن مرسدسی است که در حال تحمل فشار بسیار بالایی است. این عکس به سرعت در شبکه های اجتماعی پخش شد و هوادارن- به همراه تعدادی از شخصیت های کلیدی فرمول یک- آن چه این عکس نمایش می داد را ستودند.
اما هنگامی این عکس جهانی شد که روزبرگ این توییت را منتشر کرد:
راننده مرسدس در شرح این عکس نوشت:
نیروهایی که بر خودروی ما وارد می شود را ببینید! باورنکردنی است!! چه کسی این عکس را گرفته است؟
با 1.6 میلیون دنبال کننده در توییتر، این عکس پیتر فاکس 2100 بار ریتوییت شد و 5600 لایک گرفت. موتوراسپورت گفت و گوهایی با افراد مرتبط داشته است تا دلیل تاثیر گسترده این عکس را بررسی کند.
پیتر فاکس:
"برای تمرین دوم روز جمعه به پیچ دِگنِر رفته بودم چون می دانستم خودرو ها فشار زیادی را آنجا متحمل می شوند. سالیان گذشته نیز آنجا می رفتم و عکس های قدیمی تری نیز از آنجا دارم ولی تا به حال ندیده بودم هیچ خودرویی چنان فشاری را به خود ببیند."
" خودروهای دیگری نیز از همان خط عبور کردند اما حتی آنهایی که فشار زیادی را متحمل شدند هم به آن شکل در نیامدند. می توانید ببینید تایرهای جلو کمی به هوا رفته اند و جالب اینجاست که تایرهای عقب کاملا فشرده شده اند. پس سیستم تعلیق آنها خیلی خوب کار می کند. "
" اگر عکس بعدی را ببینید که البته فاصله کانونی در آن تنظیم نیست، می بینید که خودرو کاملا در شرایط عکس قرار گرفته است. سیستم تعلیق به جای خود بازگشته است و به نظر می رسد خودرو لحظه ای از زمین جدا شده است. فوق العاده است که چگونه دوباره به شرایط عادی بازگشته است."
" چند روز بعد نیکو آن عکس را در توییتر خود قرار داد و پرسید که چه کسی آن عکس را گرفته است. نمی دانم اولین بار چه کسی این کار را کرد اما به محض این که نام من ذکر شد (mention) مجبور شدم تلفنم را خاموش کنم چون صدای زنگ نوتیفیکیشن ها تمام شب به صدا در آمده بود."
" وقتی صبح بیدار شدم و چیزهایی که نوشته شده بود را خواندم به قدرت یک عکس پی بردم. فکر می کنم مارک گالاگر (گزارشگر فرمول یک) نوشته بود که این عکس بیشتر از تمام چیز هایی که ما با کلمات می توانیم بگوییم، توصیف می کند. و یک عکس همین است. "
راننده، نیکو روزبرگ:
" یک عکس فوق العاده است؛ عکس منتخب آخر هفته. کم پیش می آید نیروهای وارد شده به یک خودروی فرمول یک را به این وضوح در یک عکس ببینید. عکس خیلی خاص و تاثیرگذاری بود؛ کج شدن تایرها و همه چیز. فوق العاده است و این فقط یک دور معمولی بود."
تیم؛ پدی لو(مدیر فنی مرسدس):
" عالی است که ببینید یک عکس نهایت فشار ممکن را نشان می دهد. عکس بسیار دراماتیکی است. این خودروها فشار زیادی را تحمل می کنند و اگر ببینید که این قطعات در آزمایشگاه ها با چه چیزهایی میزان تحملشان سنجیده می شود، از تغییر حالت آنها تحت فشار شگفت زده خواهید شد. "
" من فکر می کنم لحظه بسیار خاصی ثبت شده است، جایی که تایر سمت چپ و عقب کاملا فشرده شده و کناره آن تغییر حالت داده است. دینامیک این لحظه به خوبی در عکس نشان داده شده است."
" به نظرم گاهی اوقات عملکرد این خودروها به خوبی مورد توجه قرار نمی گیرد. آنها ممکن است آرام به نظر برسند اما در واقع بسیار قوی هستند و همیشه در معرض نمایش هستند. برای همین است که نمایش دائم آنها توسط تلویزیون اهمیت دارد."
تایرها؛ ماریو ایزولا (مدیر مسابقه پیرلی):
" ما معمولا این تغییر فرم های تایر را از داده ها متوجه می شویم و همچنین باید حساب نیروهای جانبی را نیز داشته باشیم. پارامترهای بسیاری وجود دارند و وقتی چنین عکسی را می بینید، تاثیر متفاوتی دارد. امروز مشغول مشاهده عکس هایی بودم و شما تغییر فرم تایرها را می بینید. این بسیار شگفت انگیز است و ما از این مسئله اطلاع داریم و در شبیه سازی هایمان نیز آن را لحاظ می کنیم. "
" اما در عکس بسیار مشخص است. اما من تصور می کنم اگر شما عکس درست را تهیه کنید، مانند پیچ اِروژ (در اسپا)، یا در پایان یک مسیر مستقیم، فشار مشابهی را می بینید. "
" این عکس نشانه خوبی است که می توانید به همه نشان دهید نیروهای وارده بر تایرهای فرمول یک چه قدر سخت هستند. بنابراین وقتی درمورد افزایش فشار به میزان 1 یا 2 پوند بر هر اینچ مربع صحبت می کنیم از اینجا می توانید معنای آن را درک کنید. برای تحمل چنین فشاری به هوا درون تایرها نیاز داریم. "
تبلیغات متنی
-
از این روز منتظر یک موج جدید بارشی باشید
-
فال روزانه دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
پاریسنژرمن به قهرمانی لیگ نزدیکتر شد
-
واکنش ایران به پاسخ رد ترامپ؛ چه بهتر!
-
تصاویری از شادی آبیاناریها در شب غم رئال
-
خلاصه بازی بارسلونا - رئال مادرید
-
جزئیاتی از سفر مهم و حساس ترامپ به چین
-
بارسلونا الکلاسیکو و جام را با هم برد
-
ترامپ پاسخ ایران به پیشنویس توافق را رد کرد
-
عکس متفاوت و هنری شبنم قلیخانی در سواحل دبی
-
پاسخ ایتالیا به ترامپ درباره ورود به جنگ ایران
-
امباپه پس از دو گل بارسا استوری گذاشت!
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
جو زیبای استادیوم نوکمپ پیش از شروع الکلاسیکو
-
واکنش ایران به پاسخ رد ترامپ؛ چه بهتر!
-
تصاویری از شادی آبیاناریها در شب غم رئال
-
بارسلونا الکلاسیکو و جام را با هم برد
-
ترامپ پاسخ ایران به پیشنویس توافق را رد کرد
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
به پای پراید ما که نمیرسه