هزار طرح و هزار نقش
چطور یک کاشی با طرح سنتی درست کنیم؟
اگر دوست داريد حال و هواي سنتي اصفهان را با آن كاشيكاريهاي ناب معرق و هفترنگش به خانه بياوريد، كافي است نمونه آن كاشيها را شبيهسازي كنيد؛ آن هم با كمك هنر پتينه.

مجله منزل: اگر دوست داريد حال و هواي سنتي اصفهان را با آن كاشيكاريهاي ناب معرق و هفترنگش به خانه بياوريد، كافي است نمونه آن كاشيها را شبيهسازي كنيد؛ آن هم با كمك هنر پتينه.
آموزش تكنيك كاشي با طرح تذهيب اين امكان را به شما ميدهد كه يك كاشي با سطحي برجسته داشته باشيد؛ مشابه همان كاشيكاريهايي كه نمونهاش را در مسجد امام و شيخ لطفالله اصفهان در آن ميدان شگفتانگيز ديدهايد. طرحهاي اسليمي مناسب خانههايي با دكوراسيون سنتي است. در انتها اين كاشي كه با دستان خودتان ساختهايد را ميتوانيد روي يكي از ديوارهاي منزل نصب كنيد.
وسايل مورد نياز شما براي اين تكنيك فوم ماكتسازي ۵ ميل، فويل آلومينيوم، کاربن، رنگهاي آكریليك طلايي، سبز مغز پستهاي، آبي، بنفش، لاينر مشكي يا طلايي، كاتر، گل رس، بوم نقاشي ۵۰×۵۰، قلممو، چسب چوب و وارنيش است. آموزش اين پتينه به دو بخش دور بوم و طرح داخل بوم تقسيم ميشود.
تكنيك نماكاشي با طرح تذهيب
۱. براي دورچين قاب يا همان بوم، ابتدا فوم را در ابعاد ۳ در ۳ سانتيمتر با كاتر برش بزنيد. يك تكه فويل آلومينيومي را كمي بزرگتر از ابعاد فوم ببريد و با استفاده از چسبچوب، فوم را وسط فویل بچسبانيد و لبههاي اضافي فويل را به داخل برگردانيد. بعد با انگشت روي فويل را كمي چين دهيد. اين چينها باعث ميشود زمان رنگآميزي به طرح زيباتري برسيد.
۲. رنگ آبي روشن و آبي سورمهاي را با كمي آب رقيق كرده و با آن روي فويلها را به حالت ابر و باد رنگآميزي كنيد. يك قطره رنگ را با دو، سه قطره آب رقيق كنيد. اين فومهاي ابر و بادي آبيرنگ ۳×۳ را با چسب چوب يا چسب حرارتي دور تا دور بوم بچسبانيد تا به شكل يك قاب در د. در تصوير براي اينكه شما بهتر آموزش را درك كنيد، يكي در ميان فومهاي روكش شده با آلومينيوم رنگآميزي شده است. براي وسط قاب هم با توجه به ابعاد بوم، به ۳۶ عدد فوم ۵×۵ احتياج داريم تا طرح اصلي را روي آن پياده كنيم.

۳. اين فومهاي جديد ۵×۵ را وسط بوم بچسبانيد. قبل از آنكه طرح روي آن پياده شود بايد پايه كار را آماده كنيد. براي اين كار گلرس را يك روز كامل خيس و از صافي رد كنيد. نتيجه كار خميري يكدست شبيه ماست خواهد بود. يك قاشق گل را با دو قاشق چسبچوب مخلوط و روي فومهاي ۵×۵ كه روي بوم چسباندهايد با استفاده از قلممو روكش كنيد. دو تا سه بار اين كار را تكرار كنيد تا سطح كار يكدست شود. سپس صبر كنيد تا خشك شود. زمينه بوم را به دلخواه با توجه به نوع طرحي كه انتخاب كردهايد رنگآميزي كنيد. در اين كار ما از رنگ طلايي استفاده کردهایم.
۴. يك طرح كاشي يا هر طرحي كه خودتان دوست داريد را به دلخواه انتخاب كنيد. طرح را به ابعاد وسط بوم پرينت بگيريد. بعد با كمك كاربن طرح مورد نظر را روي سطح كار منتقل كنيد. در مرحله بعد دور تا دور طرح را با لاينر مشكي يا طلايي دورگيري كنيد. صبر كنيد تا خشك شود. سپس رنگ آكریليك را با كمي چسبچوب مخلوط كرده و طرح را رنگآميزي كنيد. اين مخلوط يك به سه رنگ و چسبچوب منجر به ايجاد نمايي برجسته ميشود. طرح را بسته به سليقه خودتان يا شبيه به تصوير رنگآميزي كنيد. در نهايت بعد از ۲۴ ساعت كه كار كاملا خشك شد براي براق كردن سطح كاشي از يك لايه وارنيش استفاده كنيد.
تبلیغات متنی
-
«سلاح مخفی» چین که باعث تغییر سرعت زمین میشود
-
اظهارات جدید اسپایک لی در دفاع از فیلم «مایکل»
-
آتشسوزی در لنجهای بندر دیرِ بوشهر
-
دلیل عاشقانه زن جوان برای طراحی نقشه ربودن خودش
-
افزایش سهبرابری درخواست کار نظافت و پذیرایی
-
سناریوهای پیشرویِ ایران و آمریکا در تنگه هرمز
-
تسنیم: آمریکا به دو قایق غیرنظامی شلیک کرد
-
اظهارنظر میثمِ «زخم کاری» درباره مردم ایران
-
رقص حرفهای رضا عطاران در پشتصحنه یک فیلم
-
امارات ۲۰ فروند هواپیمای ترابری نظامی سفارش داد
-
پاسخ ایران به سیاست «سوسیس خردشده» آمریکا
-
دستور صرفهجویی در تجویز سِرم و آنتیبیوتیک صادر شد
-
کیهان: ۱۰سال پیش باید تنگه هرمز را میبستیم
-
احتمال صدور فرمان نظامی ترامپ علیه ایران
-
ماجرای بیمارستان زیر بیت رهبری چه بود؟
-
آتشسوزی در لنجهای بندر دیرِ بوشهر
-
افزایش سهبرابری درخواست کار نظافت و پذیرایی
-
سناریوهای پیشرویِ ایران و آمریکا در تنگه هرمز
-
تسنیم: آمریکا به دو قایق غیرنظامی شلیک کرد
-
دستور صرفهجویی در تجویز سِرم و آنتیبیوتیک صادر شد
-
احتمال صدور فرمان نظامی ترامپ علیه ایران
-
جمله خبرساز ترامپ درباره زمان پایان جنگ با ایران
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
ایران: آمریکا باید پاسخگوی حمله امروز به امارات باشد
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
آمادهباش در اسرائیل و بحرین برای حمله احتمالی
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
جمله خبرساز ترامپ درباره زمان پایان جنگ با ایران
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل




نظر کاربران
خیلی جالب بود