۱۱۴۵۷۹۱
۵۰۷۱
۵۰۷۱
پ

زندگی در لوله آب، راه‌حلی برای مشکل مسکن!

کشور‌هایی که از نظر مساحت کوچک هستند و جمعیت زیادی دارند با مشکل بزرگ کمبود زمین برای زندگی انسان‌ها مواجه می‌شوند.

لست‌سکند: کشور‌هایی که از نظر مساحت کوچک هستند و جمعیت زیادی دارند با مشکل بزرگ کمبود زمین برای زندگی انسان‌ها مواجه می‌شوند.

پدیده‌ای که در هنگ کنگ و ویتنام وجود دارد و انسان‌ها را مجبور به اقامت در اتاق‌های ده تا بیست متری کرده است. برای حل این مشکل طراحان هنگ کنگ راهی اندیشیده‌اند. خانه‌ای در لوله آب! در تماشای این ویدئو همراه ما باشید!

زندگی در لوله آب راه حلی برای مشکل مسکن!

Desktop Banner Mobile Banner
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج