۱۵۲۷۱۷
۵۰۳۶
۵۰۳۶
پ

فستیوالِ «جنگ شراب» در اسپانیا +عکس

هر ساله شهر کوچک هارو (Haro) - یکی از بزرگترین تولید کنندگان شراب در اسپانیا- میزبان فستیوال جنگ شراب (Batalla del Vino) میباشد.

تاپ ناپ: هر ساله شهر کوچک هارو (Haro) - یکی از بزرگترین تولید کنندگان شراب در اسپانیا - میزبان فستیوال جنگ شراب (Batalla del Vino) میباشد. در این مراسم شرکت کنندگان چندین تن شراب را برای تفریح بر سر یکدیگر خالی میکنند. همه در این مراسم لباس سفید رنگ می‌پوشند و طی مراسم لباس آنها با خیس شدن با شراب به رنگ قرمز در می آید.

علت اصلی چروک شدن پوست مشخص شد!!دریافت راه حل آسان

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج