۱۸۶۷۷۶
۲ نظر
۵۱۵۴
۲ نظر
۵۱۵۴
پ

کارگاه سنتی آجیل و خشکبار پزی +عکس

آجیل از دیرباز به عنوان یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی شناخته می شود. در گذشته آجیل را در کوره های هیزمی با تخته دست تفت می دادند و الان با همان سبک قدیم و با پره های خودکار پخت می شود.

ایرنا: آجیل از دیرباز به عنوان یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی شناخته می شود. در گذشته آجیل را در کوره های هیزمی با تخته دست تفت می دادند و الان با همان سبک قدیم و با پره های خودکار پخت می شود.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کاربر

    من دیگه آجیل نمی خورم (الکی)

  • تاب تاب

    اون مایع زرده چیه؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج