۲۳۰۳۳۷
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

ساخت بلند ترین سرسره جهان تا سال ۲۰۱۶

برج ۸۴ متری ArcelorMittal Orbit برای بازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن طراحی و ساخته شد.قرار است تابهار ۲۰۱۶ در این برج یک سرسره با طول ۱۸۰ متر و ارتفاع ۷۶ متر ساخته شود تا به بلند ترین سرسره جهان تبدیل شود.

وبسایت تاپ ناپ: برج ۸۴ متری ArcelorMittal Orbit برای بازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن طراحی و ساخته شد.قرار است تابهار ۲۰۱۶ در این برج یک سرسره با طول ۱۸۰ متر و ارتفاع ۷۶ متر ساخته شود تا به بلند ترین سرسره جهان تبدیل شود.این پروژه به دست شرکت معماری Bblur در حال برسی و انجام است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج