۲۴۶۴۳۲
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

عکس: گاهی هم پایین را نگاه کنیم!

با سری در ابرها، اغلب زیبایی هایی که زیر پایمان قرار دارند را فراموش می کنیم. سباستین اراس عکاس، با عکاسی از کفپوش های پاریس به ما یادآوری می کند که چه زیبایی هایی را زیر پای خود می توانیم پیدا کنیم.

وبسایت لاپلاس: با سری در ابرها، اغلب زیبایی هایی که زیر پایمان قرار دارند را فراموش می کنیم. سباستین اراس عکاس، با عکاسی از کفپوش های پاریس به ما یادآوری می کند که چه زیبایی هایی را زیر پای خود می توانیم پیدا کنیم. پاریس بخاطر کفپوش های باطراوت و زیبایش لقب "شهر هنر" را نگرفته اما باوجود کاشی های نقاشی شده و موزاییک کاری های پر زحمتی که اراس در عکس هایش نشان داده و هم می بینید، می توانست این لقب را بگیرد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج