۲۵۵۷۴۱
۵۰۵۳
۵۰۵۳
پ

باغ گردشگری کیهانی +عکس

باغ گردشگری کیهانی ،که یکی از زیباترین باغ‌ها در جهان است ،در جنوب شرق اسکاتلند واقع شده و ۳۰ هکتار مساحت دارد.

ستاوین: باغ گردشگری کیهانی ،که یکی از زیباترین باغ‌ها در جهان است ،در جنوب شرق اسکاتلند واقع شده و ۳۰ هکتار مساحت دارد. این باغ ،توسط طراح و معمار معروف ،چارلز جنکز Charles Jencks به همراه همسرش مگی Maggie ساخته شده است.

این باغ، یکی از اصلی ترین و مهمترین باغهای متعلق به قرن بیست و یکم است ،که به عنوان مکانی برای اکتشاف برخی از مسائل اساسی مربوط به جهان طراحی شده است.چارلز جنکنز ، معمار آمریکایی ،با استفاده از مبنای مرکزی مارپیچی در کل جهان هستی، از ساختار مارپیچ DNA تا کهکشان‌ها، منظره‌ای از امواج را با به کارگیری مکرر از این کهکشان مارپیچی ،در اطراف باغ ایجاد کرده است.

موضوع قابل تامل در مورد این باغ، الهام گرفتن آن از علم نجوم، زیست‌شناسی، ریاضیات و فلسفه است و سنگ تراشی‌ها نیز برگرفته از این موضوعات مانند سیاه‌چاله‌ها و فرکتال ها می‌باشند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج