۳۰۷۵۵۸
۵۰۲۸
۵۰۲۸
پ

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

ر اوایل دهه ۱۹۰۰ عکاس «T. Enami» فرایند طولانی تولید چای را از آغاز تا انتها را در شیزوئوکای ژاپن مستند کرد. از این عکس ها مشخص است که کارگران رویکردی وظیفه شناسانه نسبت به همه وظایفشان دارند.

برترین ها: در اوایل دهه ۱۹۰۰ عکاس «T. Enami» فرایند طولانی تولید چای را از آغاز تا انتها را در شیزوئوکای ژاپن مستند کرد. از این عکس ها مشخص است که کارگران رویکردی وظیفه شناسانه نسبت به همه وظایفشان دارند.

این عکس ها از آرشیو مرکز تحقیقات نیوزیلند کشف شده است. فرآیند تولید چای با چیدن برگ های سبز چای توسط کارگران آغاز می شود که آنها را در سبدهای بزرگی می ریزند و با دست یا بر پشتشان حمل می کنند. پس از آن مردان برگ ها را خشک می کنند و مالش می دهند. سپس چای غربال، تصفیه و طبقه بندی می شود و آن را در تابه های بزرگی حرارت می دهند. بعد زنان هرگونه چوب یا چیز اضافی را از میان آن جدا می کنند و آنها را در کیسه های کاغذی بسته بندی می کنند و درنهایت آن ها را از طریق قایق برای فروش می فرستند.

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن

عکس: فرآیند سنتی تولید چای در ژاپن
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج