۴۹۷۲۰۸
۵۰۳۹
۵۰۳۹
پ

تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند

عکاس آزاد «آنووار هازاریکا» به دهکده کوچکی در ناگائون در هند سفر کرد تا از شرایط کار تولیدی در مزرعه عکاسی کند. در این دهکده می توانید روش سنتی استخراج آب نیشکر را ببینید.

برترین ها: عکاس آزاد «آنووار هازاریکا» به دهکده کوچکی در ناگائون در هند سفر کرد تا از شرایط کار تولیدی در مزرعه عکاسی کند. در این دهکده می توانید روش سنتی استخراج آب نیشکر را ببینید. نیشکر بااستفاده از دستگاهی که با کمک یک یا دو گاو می چرخد، خرد می شود. سپس آب آن با حرارت کم آتش جوشانده می شود و سپس سرد و سفت می شود.
نیشکر زمستان ها و در ماه های فوریه و مارس برداشت می شود. کشاورزان با استفاده از روش های قدیمی بخار آب نیشکر را به دست می آورند تا از آن قند خام سنتی تولید کنند که معمولا با نام شکر زرد شناخته می شود. کل این فرآیند یک هفته طول می کشد. چنین فعالیت هایی به دو یا سه کشاورز نیاز دارد. شکر زرد اغلب با موادی مثل بادام زمینی، شیر چگالیده، نارگیل و شکر سفید ترکیب می کنند تا خوراکی های محلی که در بازارهای آسیا، آفریقا و برخی کشورهای آمریکایی عرضه می شود را تولید کنند. این روش ها نسبت به روش های معمولی که در کشاورزی استفاده می شوند بیشتر با محیط زیست سازگارند.

تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج