حیف این مکان های خالی! +عکس
بزرگترین شهربازی آسیا، بزرگترین مرکز فروشگاه دنیا و ... از جمله مکان هایی هستند که با بودجه های فراوان ساخته شده اند اما این روزها هیچکس به سراغ آن ها نمی رود و تنها در حال خاک خوردن هستند.
باشگاه خبرنگاران: بزرگترین شهربازی آسیا، بزرگترین مرکز فروشگاه دنیا و ... از جمله مکان هایی هستند که با بودجه های فراوان ساخته شده اند اما این روزها هیچکس به سراغ آن ها نمی رود و تنها در حال خاک خوردن هستند.
ساختمان های عظیم با پشتکار انسان ها ساخته می شوند ولی گاهی اوقات نیز همین ساختمان ها به محلی برای سرگردانی ارواح تبدیل شده و خیلی زود از بین می روند. در دنیا ساختمان و مکان هایی هستند که سالها برای ساخت آن زمان لازم است اما رها شده و در حال تخریب هستند.
بزرگترین مرکز خرید دنیا
سال ۲۰۰۵ چین در مراسمی عظیم بزرگترین مرکز خرید دنیا را افتتاح کرد. این مرکز خرید در جنوب چین قرار دارد و مساحت ان نزدیک به ۷ میلیون متر مربع است. در این مرکز ۲۳۵۰ مغازه به همراه جنگل مصتوعی، شهربازی داخلی و ... بسیاری امکانات دیگر است اما در واقع یک صحرای تمام عیار است. از آن سال تاکنون هیچکس از این مرکز استقبال نکرده است به طوری که تنها چند مغازه در آن عملا کار می کنند. تمام خرج ها این روزها در حال خراب شدن هستند و در دل تاریخ خاک می خورند.
دهکده فضایی
یکی از جالب ترین جاذبه های گردشگری تایوان در اوایل دهه ۲۰۰۰ بازگشایی شد. این منطقه که خانه های ویلایی به سبک سفینه های فضایی داشت به دهکده فضایی شهرت یافت اما داستان ها مختلفی که درمورد آن بیان شد باعث از بین رفتن تمام تلاش ها برای ساختش بود. بسیاری این منطقه را نفرین شده می دانستند به طوری که در همان سال های اولیه جندین مرگ با دلایل عجیب در این منطقه رخ داد به همین علت کم کم مردم از زفتن به این دهکده پرهیز کردند. این موضوع باعث شد یکی از جاذبه های گردشگری تایوان به طور کلی تخریب شود.
جزایر هاشیما
یکی از مرموزترین نقاط دنیا در دریای ژاپن قرار دارد. در سال ۱۸۸۰ در میان دریا زغال سنگ بدست آمد پس کارخانه میتسوبیشی شروع به استخراج این معدن کرد و برای راحتی کارکنانش جزیره هاشیما را ساخت. در همان سال ها این منطقه برای همیشه وارد تاریخ شد چرا که با تراکم جمعیت ۵ هزار نفری متراکم ترین نقطه دنیا از نظر جمعیت شناخته شد. در سال ۱۹۷۴ زغال سنگ به پایان رسید ولی میتسوبیشی به افراد جزیره گفت که باید به ژاپن بازگردند به همین علت آن ها خیلی سریع تمام نطقه را خالی کردند. این خروج به قدری سریع بود که حتی عده ای فنجان چای خود را روی میز جای گذاشتند. این روزها این جزیره بسیار مرموز شده است چرا که هیچکس نباید حتی پای خود را در آن بگذارد.
یزرگترین شهربازی آسیا
در اوایل دهه 1990 پروژه ای با شعار بزرگترین شهربازی آسیا شروع به کار کرد که با سرعت بسیار زیادی نیز رشد حود را ادامه داد اما در سال 1998 این منطقه به علت اختلافات دولت با صاحبان زمین اطراف شهربازی پروژه متوقف شد. در سال 2008 نیز بار دیگر تلاش هایی برای ساخت آن انجام شد که بی نتیجه ماند. این روزها این پارک رها شده است ولی بچه گاهی وارد آن می شوند همچنین تام مسئولیت اتفاقاتی که برای افراد در پارک رخ دهد به عهده خود آنهاست.
مجسمه های علمی تخیلی
در اواخر دهه1960 دولت یوگوسلاوی تصمیم گرفت با کمک بزرگترین طراحان کشورش مجسمه های علمی تخیلی خاصی را در منطقه جنگ زده کشور بسازد. آن ها بهترین طراحان را از سرتاسر کشور جمع کردند و پس از چند سال مجسمه های کاملا بهره برداری شد. این منطقه به یکی ز مهمترین نقاط گردشگری یوگسلاوی تبدیل شده بود تا اینکه ناگهان همه چیز متحول شده و کاملا مجسمه ها فراموش شدند. در آخرین باری که از آن ها یاد شد کارشناسان می گفتند مجسمه ها هنوز سرپا و سرحال هستند اما کسی ان ها را نمی شناسد و تنها در گوشه ای افتاده اند.
تبلیغات متنی
-
درمان بیماریها با یک نوشیدنی محبوب!
-
تصادفی که پرده از راز یک قتل هولناک برداشت
-
اتهام سنگین میثاقی به بازیکنان لیگ برتر
-
راز قتل در کمپ ترک اعتیاد مخفی نماند
-
عکس لو رفته از شروین حاجیپور و ترلان پروانه شر شد
-
فال روزانه سهشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
رایزنیهای مداوم تهران و ریاض در روزهای اخیر
-
منوچهر هادی: به ما برچسب «قاتل» زدند
-
پری سیمای سریال ستایش: حرفی برای گفتن ندارم
-
رد پای یک سفارتخانه خارجی در اوضاع آشفته فوتبال
-
پیامک مسخرهای که وسط اتفاقات مهم به دست مردم رسید
-
تراکتور با پرداخت پول به دنبال تغییر رأی کمیته انضباطی
-
نطق اردوغان در آستانه دیدار مهم ایران و آمریکا
-
گزارش محرمانه ارتش اسرائیل به آمریکا درباره ایران
-
پهپاد سپاه بالای سر ناو هواپیمابر آمریکا قرار گرفت
-
گزارش محرمانه ارتش اسرائیل به آمریکا درباره ایران
-
مشاور رهبر انقلاب با لباس نظامی مقابل دوربین حاضر شد
-
پیغام مهمی که شمخانی ساعاتی پیش مخابره کرد
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
ادعای رادیو اسرائیل، زمان حمله آمریکا را لو داد
-
تک چرخ با موتور سیکلت ۱۲ سیلندر هوندا
-
توسلی: از اخراج آقازادهها توسط کشورهای خارجی تشکر میکنیم
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل




نظر کاربران
غلط املایی دارین ..محلی رو نوشتین مخلی
جزایر هاشیما تو فیلم اسکای فال بود.
حیففففففففففففففففففففففف این پولا *