۸۸۹۷۱
۱ نظر
۵۰۱۲
۱ نظر
۵۰۱۲
پ

فرار ببرهای وحشی از خشم خرس مادر

تا به حال دیده نشده که دو ببر وحشی در رویارویی با حیوانی، پس از یک ضرب و شتم ساده تصمیم به عقب نشینی بگیرند. اما به نظر می‌رسد خشم این خرس مادر برای نگهداری از دو توله‌ای که بر پشت خود دارد برای ترساندن این دو ببر وحشی کافی بوده است.

مجله مهر: تا به حال دیده نشده که دو ببر وحشی در رویارویی با حیوانی، پس از یک ضرب و شتم ساده تصمیم به عقب نشینی بگیرند. اما به نظر می‌رسد خشم این خرس مادر برای نگهداری از دو توله‌ای که بر پشت خود دارد برای ترساندن این دو ببر وحشی کافی بوده است. این تصاویر را "آدیتیا سینگ" عکاس حیات وحش، در سفر خود به راجستان هند ثبت کرده است.


















Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • فرهاد

    به این می گن غیرت!مامان خرس دمت گرم!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج