۹۳۷۹
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

موبایل خوشمزه تا به حال دیده اید؟!

تاکنون کیس‌ها و کاورهای متنوعی برای آیفون ساخته شده‌است. اینبار یک شرکت ژاپنی در یک اقدام نوآورانه اقدام به ساخت کاور با شکل غذا کرده‌است. کاورها به شکلی هستند که به نظر می‌اید روی آیفون شما نیمرو زده‌اند.

تاکنون کیس‌ها و کاورهای متنوعی برای آیفون ساخته شده‌است. اینبار یک شرکت ژاپنی در یک اقدام نوآورانه اقدام به ساخت کاور با شکل غذا کرده‌است. کاورها به شکلی هستند که به نظر می‌اید روی آیفون شما نیمرو زده‌اند.


یکی از مسئولین شرکت "استراپیا" با بیان اینکه در بعضی مدل‌ها برای عکاسی نیاز به درآوردن کاور است، اضافه کرد که دوست نداشتند واقع‌گرایی کاور خود را با تعبیه سوراخ برای لنز دوربین برهم بزنند.




کاور‌های "iMeshi" با وجود قیمتی حدود ۵۰ دلار ، تاکنون فروش اینترنتی خوبی داشته‌اند.


منبع : فارنت


Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج