این غذاها خوش اخلاقتان می کند!
خسته و کسلید؟ بی تابید یا بی خواب؟ شاید هم احساس غمگینی می کنید! دوست دارید با خوردن یک خوراکی خوشمزه حالتان خوب شود؟ باور نمی کنید خوراکی بتواند روی اخلاق و حس و حالتان تاثیر بگذارد؟
مجله زندگی مثبت: خسته و کسلید؟ بی تابید یا بی خواب؟ شاید هم احساس غمگینی می کنید! دوست دارید با خوردن یک خوراکی خوشمزه حالتان خوب شود؟ باور نمی کنید خوراکی بتواند روی اخلاق و حس و حالتان تاثیر بگذارد؟
با مرور حال و هوایی که بعد از خوردن آبگوشت ظهر جمعه به شما دست می دهد، حتما به یاد می آورید که همیشه حس سنگینی و خواب آلودگی سراغتان می آید! دقت کرده اید وقتی شب ها یک شام سبک مثل سالاد میل می کنید، صبح روز بعد چقدر سرحال و شاداب از خواب بیدار می شوید؟ یا زمانی که خسته از امتحانات میان ترم دانشگاه به خانه می رسید، برای اینکه کمی حالتان بهتر شود، قطعا دنبال بروکلی نمی روید (!) و یک لیوان چای داغ و یک تکه شکلات خوشمزه را به هرچیزی ترجیح می دهید!
چرا که شکلات باعث می شود احساس بهتری داشته باشید و حس کنید انرژی از دست رفته تان را دوباره به دست آورده اید. پس می بینید که خوراکی ها تا چه حد در حس و حالمان تاثیرگذار هستند؛ با ما همراه باشید تا متوجه شوید وقتی بی حوصله اید یا غمگین و عصبانی هستید، خوردن چه نوع خوراکی هایی برایتان خوب است!
بی جان شده اید؟!
بدون هیچ دلیل خاصی، احساس می کنید از یک کرم خاکی هم بی جان تر هستید و حال ندارید حرکت کنید! یادتان باشد در چنین مواقعی یک میان وعده یا غذای کم پروتئین، کم چرب و پرکربوهیدرات بخورید مثلا یک تکه نان فطیر با یک قاشق مربای دلخواه! وقتی یک غذای پرکربوهیدرات را بدون مزاحمت پروتئین و چربی می خورید، آمینواسیدهایی به اسم «تریپتوفان» به مغز هجوم می آورد و همان جا به «سروتونین» تبدیل می شود و حکم یک «پاداش» را برای مغز بازی می کند؛ به شما کمک می کند تا درد و ناراحتی تان را تحمل کنید، مثل یک بچه به خواب بروید و همه این اتفاق ها در عرض نیم ساعت رخ می دهد! خوردن یک تکه نان گندم کامل با مقداری عسل یا یک کاسه پاپ کورن هم همین کار را برایتان می کند.
خوابتان می آید؟
اگر شب به اندازه کافی نخوابید، کم تحمل، شکننده، بی توجه، افسرده و فراموشکارتر از همیشه خواهید شد. البته مشکل «بی خوابی» دلایل علمی و پزشکی دارد که پیداکردنشان را باید به متخصص بسپارید اما این نکته ها را هم به خاطر بسپارید شاید مشکلتان حل شد!
کمتر کافئین بخورید. هیچ می دانستید غیر از چای و قهوه، نوشابه، شکلات داغ و نوشابه های انرژی زا هم کافئین دارند؟ ۴ روز اول ترک کافئین احتمالا حال و روز خوشی نخواهید داشت اما مطمئن باشید بعد از آن خوابتان بسیار بهتر خواهدشد. شامتان را سبک کنید. با خوردن شام سنگین، تمام شب، شکمتان شما را بیدار نگه خواهدداشت. صبحانه و ناهار مفصل بخورید و درعوض شامتان را در حد ۵۰۰ کیلوکالری، سبک کنید. اگر یک غذای کم چرب و کم پروتئین و پرکربوهیدرات میل کنید، قطعا خواب آرام تری هم خواهید داشت.
ساندویچ مرغ میل کنید. البته موز، یک برش آووکادو و نصف یک سیب زمینی هم گزینه های خوبی هستند. شواهدی موجود است که نشان می دهد افرادی که دریافتی «مس» آنها کمتر است، احتمال سخت به خواب رفتنشان بیشتر است و بعد از بیدارشدن از خواب احساس خستگی دارند.
پژمرده و غمگینید؟
ماهی بیشتری میل کنید. اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهی های چرب مثل سالمون و ساردین و تون پیدا می شود، می تواند به کاهش نشانه های افسردگی در شما کمک کند. خوب است بدانید یک تحقیقات ۹ ماهه روی «تاثیر امگا۳ بر بیماری دوقطبی» بعد از ۴ ماه متوقف شد چرا که این اسیدهای چرب به قدری کمک کننده بودند که خلق و خوی بیماران به شدت بهبود پیدا کرد! اگر هفته ای ۲ بار ماهی بخورید، احتمال افسردگی و خودکشی هم در شما کاهش می یابد!
تبلیغات متنی
-
ترامپ: میخواهیم به اورانیوم ایران دست پیدا کنیم
-
رایگان بودن مترو و اتوبوس در تهران ادامه دارد؟!
-
با مصرف روزانه مولتی ویتامینها دیرتر پیر شوید
-
تصاویری از وضعیت کاخ سفید پس از حادثه تیراندازی
-
گل ترابی، نامزد بهترین گل فصل نخبگان آسیا
-
پیام توجهبرانگیز عراقچی خطاب به ترامپ و امارات
-
بیانیه عربستان درباره درگیری اخیر ایران و آمریکا
-
جهانبخش در آستانه جامجهانی مصدوم شد
-
فال روزانه سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
تساوی پر گل منچسترسیتی به کام توپچیها شد
-
جمله خبرساز ترامپ درباره زمان پایان جنگ با ایران
-
حضور شرکتکننده عشق ابدی در تجمعات امشب تهران
-
واکنش سازمان ملل به درگیری تازه ایران و آمریکا
-
پیام حنظله درباره حمله به سامانه پدافندی امارات
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
جمله خبرساز ترامپ درباره زمان پایان جنگ با ایران
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
ایران: آمریکا باید پاسخگوی حمله امروز به امارات باشد
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
آمادهباش در اسرائیل و بحرین برای حمله احتمالی
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
اطلاعیه سنتکام درباره عملیات نظامی در تنگه هرمز
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
اماراتیها از آمریکا و اسرائیل کمک خواستند
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
امارات مدعی حمله ایران به بندر فجیره شد
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل




نظر کاربران
پول نیس که میل کنیم...........
واقعا،پول از کجا،،ما همیشه مجبوریم غذاهایی که فقط شکم پر کن هستن بخوریم..چند وعده میوه و سبزیجات مال پولداراست