۲۴۳۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

نكته‌هاي كوچك آشپزخانه‌اي

با رعایت این نکات کوچک از آشپزخانه و مواد غذایی خود لذت ببرید

برترین مجله اینترنتی ایران

  • بهترين روش براي نرم و ترد كردن گوشت آن است كه گوشت را در مخلوطي از روغن زيتون خوراكي بدون بو و سركه قرار دهيد و اجازه دهيد به‌مدت 2 تا 3 ساعت درون آن خيس بخورد.

  • يكي از بهترين روش‌هاي براي نگهداري دراز‌مدت موز و پيشگيري از سياه شدن و تغيير رنگ دادن اين ميوه، آن است كه موز را درون كاغذ آلومينيومي بپيچيد و درون جا‌ميوه‌اي يخچال قرار دهيد.

  • اگر در خانه كيك مي‌پزيد و براي جدا كردن كيك از ظرف دچار مشكل مي‌شويد، پيش از ريختن مايه كيك درون ظرف، مقداري شكر ته ظرف بپاشيد. اين كار كمك مي‌كند تا كيك به ته ظرف نچسبد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج