نكتههاي كوچك آشپزخانهاي
با رعایت این نکات کوچک از آشپزخانه و مواد غذایی خود لذت ببرید

- بهترين روش براي نرم و ترد كردن گوشت آن است كه گوشت را در مخلوطي از روغن زيتون خوراكي بدون بو و سركه قرار دهيد و اجازه دهيد بهمدت 2 تا 3 ساعت درون آن خيس بخورد.
- يكي از بهترين روشهاي براي نگهداري درازمدت موز و پيشگيري از سياه شدن و تغيير رنگ دادن اين ميوه، آن است كه موز را درون كاغذ آلومينيومي بپيچيد و درون جاميوهاي يخچال قرار دهيد.
- اگر در خانه كيك ميپزيد و براي جدا كردن كيك از ظرف دچار مشكل ميشويد، پيش از ريختن مايه كيك درون ظرف، مقداري شكر ته ظرف بپاشيد. اين كار كمك ميكند تا كيك به ته ظرف نچسبد.
ارسال نظر