۲۸۷۹۱۳
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

واقعا قند باعث سرطان می شود!؟

چه چیزی باعث سرطان می شود؟ ژنتیک؟ آلودگی؟ بدشانسی؟ تحقیقات جدید درمورد سرطان نشان می دهد که باید قند را نیز به این لیست اضافه کنیم.

وب سایت دکتر کرمانی: چه چیزی باعث سرطان می شود؟ ژنتیک؟ آلودگی؟ بدشانسی؟ تحقیقات جدید درمورد سرطان نشان می دهد که باید قند را نیز به این لیست اضافه کنیم.

برای این تحقیق محققان دانشگاه تگزاس به موش های آزمایشگاهی نوزاد ( که به صورت ژنتیکی مستعد به سرطان پستان بودند ) چند نوع برنامه غذایی دادند، برنامه ای با قند کم، و رژیم نشاسته ای یا سرشار از قند. سپس محققان در شش ماهگی آنها را مورد بررسی قرار دادند.

واقعا قند باعث سرطان می شود!؟

۶۰ درصد از موش هایی که در برنامه غذایی نشاسته ای قرار داشتند مبتلا به سرطان پستان شده بودند و تنها ۳۰ درصد از موش هایی که در برنامه غذایی شان قند کمی بود سرطان پستان داشتند. مسئله به همینجا ختم نمی شد، موش های گروه برنامه غذایی نشاسته ای تومور هایی بزرگ تری داشتند که رشدشان نیز سریع تر بود و اغلب به ریه ها نیز گسترش پیدا می کردند.

در این تحقیقات مشخص شد فروکتوز، یک ملکول ساده قند که در شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا وجود دارد، پروتئین و اسید چرب های بدن را که با رشد سرطانی در ارتباط هستند را افزایش می دهد.

نتایج این تحقیق یک پیام را برای همه ما به خصوص آن دسته که در خطر سرطان هستند و یا با آن دست و پنجه نرم می کنند داشت، مقدار قند دریافتی خود از غذاهای فرآوری شده، شکر و نوشیدنی های حاوی قند را کم کنید.

این اولین تحقیقی نبود که قند را به سرطان مرتبط می کرد. در سال ۲۰۱۲ نیز محققان ۴۳۵.۶۷۴ مرد و زن را به مدت بیش از هفت سال مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند کسانی که بیشتر از قند استفاده کرده بودند نرخ بیشتری از آدنوکارسینوم مری، سرطان روده کوچک و سرطان در پوشش ریه را شامل می شوند.

این تحقیق نقش قند را به خودی خود در افزایش خطر سرطان نشان داد، اما نقش شکر در افزایش وزن شاید مشکلی بزرگتر باشد.

واقعا قند باعث سرطان می شود!؟

بیشتر متخصصان غدد می گویند چاقی یکی از شاخص های بالا رفتن خطر سرطان سینه است. افزایش مزمن مصرف کربوهیدرات، که شامل قند هم می شود باعث بالا رفتن قند خون، بالا رفتن سطح انسولین، و چاقی است، این شاخص ها همگی در افزایش خطر انواع سرطان مانند سرطان سینه دخیل هستند. یک تحقیق در سال ۲۰۱۳ که توسط محققان ایتالیایی انجام شد چاقی را عامل ۲۰ درصد از سرطان ها دانست.

کاهش مصرف قند در بیماران سرطانی شانس درمان آنها را افزایش می دهد. اما مهمترین مسئله در پیشگیری از سرطان ثابت نگه داشتن وزن سلامت است. پس به جای اینکه خود را درگیر کم و زیاد مصرف قند در روز بکنید به فکر راهی برای کاهش وزن و ثابت نگه داشتن وزن ایده آل خود بکنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • یاشار

      قند باعث سرطان نیست اما هر وقت کسی به سرطان دچار شد مواد قندی بیماریش را قوی و سرعت می بخشد . البته مواد قند مصنوعی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج