اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۴۸۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

مواد غذايي را ماندگار كنيد

سالانه بابت نگهداري نكردن مناسب مواد‌غذايي چه اندازه هزينه مي‌كنيد. در اينجا چند نكته براي نگهداري بهتر اين مواد ارائه مي‌شود تا با مديريت مناسب براي مدت طولاني‌تر بتوانيد آن‌ها را نگه داشته و مصرف كنيد.

مواد غذايي را ماندگار كنيد

روش‌هاي نگهداري سرد را بشناسيد

  • هرگز موادي كه روزانه مصرف مي‌كنيد و تخم‌مرغ‌ها را روي در يخچال نگهداري نكنيد چون درجه حرارت در اين محل‌ها بيشتر است. بلكه آن‌ها را دم دست و جلوي ديد قرار دهيد كه در عرض كمتر از ۴ روز مصرف شوند.
  • تنها محلي كه در آن غذا سالم مي‌ماند فريزر است. هنگام فريز كردن غذا، توجه داشته باشيد حتما هنوز تازه هستند و غذاي مانده را در آن قرار ندهيد. در بسته بندي كردن توجه كنيد ظرف‌هاي نگهدارنده غذا را كاملا پر كنيد. سر نايلون را محكم بنديد و براي كيسه‌هاي زيپ‌دار نيز قبل از بستن، هواي درون را كاملا خالي كنيد.

قواعد استفاده دوباره

  • بعضي ظروف نگهدارنده غذا براي استفاده مجدد قابل اطمينان نيستند.
  • ظروف شيشه‌اي را مي‌توان شست و دوباره مورد استفاده قرار داد. در آن‌ها مي‌توان سس، چاشني، ترشي حتي سوپ و... نگهداري كرد.
  • ظروف روغن و نوشابه از آن دسته از نگهدارنده‌هايي هستند كه پس از مصرف بايد دور انداخت. حتي اگر آن‌ها را خوب بشوييد باز هم قابل استفاده نيستند.
  • كيسه‌هاي پلاستيكي زيپ‌دار هم يك بار مصرف هستند. به هيچ وجه آن‌ها را مورد استفاده مجدد قرار ندهيد زيرا به‌راحتي تميز نشده و به محلي براي رشد باكتري‌هاي زيان آور تبديل مي‌شوند.


مرتب كردن قفسه و گنجه‌هاي غذا
  • بسته‌بندي كنيد
كوكي و كلوچه‌ها را دور نريزيد بلكه آن‌ها را در بسته بندي خود نگه داريد.
  • رول نكنيد و برويد
غلات بو داده و چيپس را در نايلون‌هايي نگه‌داريد كه سرشان كاملا بسته مي‌شوند.
  • جابه‌جا كنيد
هر وقت به سراغ قفسه مي‌رويد تا چيزي از درون آن بر‌داريد، قوطي‌هاي قديمي‌تر را جلوتر قرار دهيد تا زودتر مورد استفاده قرار بگيرند.


حدس و گمان نكنيد

از روي ظاهر غذا يا بوي آن كاملا نمي‌توان تشخيص داد مواد‌غذايي فاسد شده‌اند يا خير. حتما تاريخ انقضاي آن را درنظر داشته باشيد.


به بي‌نظمي ظروف نگهداري پايان دهيد

وقتي ظروف نگهداري غذا خالي شد، ظروف كوچك‌تر را در داخل بزرگ‌ترها قرار دهيد و آن‌ها را روي هم بچينيد. براي دسترسي آسان، مي‌توانيد تمام ظروف را در يك ديگ بزرگ قرار داده و در كابينت بگذاريد.


ظروف مربع شكل نخريد!

هنگام خريد مواد‌غذايي به ظروف نگهدارنده آن توجه كنيد. حتي‌الامكان سعي كنيد از ظروفي كه گوشه دارند دوري كنيد چون فضاي زيادي از قفسه‌ها را اشغال مي‌كنند.

مواد غذايي را ماندگار كنيد

قضاوت ممنوع!

دستگاه‌هاي مكش هوا به وسيله خارج كردن هواي از درون كيسه‌ها، باعث تازه‌تر ماندن غذاي فريز شده مي‌شوند. هوا، عامل اصلي كهنه شدن غذا و سوختن فريزر است. هزينه‌اي كه بابت اين دستگاه دهيد در نهايت با حفظ سلامت فريزر و ماندگاري طولاني‌تر غذا جبران خواهد شد.

منبع : مجله سیب سبز

مواد غذايي را ماندگار كنيد
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج