کمک سازمان لیگ برای درمان بازیکنان کم درآمد
رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: برای کمک به درمان مصدومیت بازیکنان کم درآمد با یک مرکز دولتی تفاهم نامه امضا کردیم.
سایت سازمان لیگ فوتبال ایران: حیدر بهاروند سرپرست فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ امروز با دکتر ابوالفضل باقری فرد رئیس مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان دیدار کرد.
در این جلسه سازمان لیگ فوتبال ایران تفاهم نامه همکاری با این مرکز تخصصی آموزشی درمانی کشور امضا کرد که بر این اساس بازیکنان باشگاهی و ملی و خانواده فوتبال در همه رده ها و لیگ های مختلف می توانند از خدمات مرکز آموزشی درمانی شفایحیائیان به طور ویژه بهره مند شوند.
حیدر بهاروند در این نشست اظهار داشت: بیمارستان شفایحیائیان یکی از برترین مراکز پزشکی و آموزشی کشور است که تجهیزات و امکانات مدرنی دارد. هدف از امضا این تفاهم نامه کمک به فوتبالیست ها در همه رده های سنی است ، بازیکنان زیادی در لیگ یک، دو، سه و همچنین رده های پایه داریم که دچار مصدومیت های جدی می شوند و نیاز به استفاده از امکانات پزشکی دارند و حتی در سالهای مختلف بازیکنان مستعدی بوده اند که به دلیل مصدومیت و نداشتن هزینه درمان فوتبال و ورزش را کنار گذاشته اند. برای کمک به فوتبالیست های کم درآمد به دنبال امضا تفاهم نامه با این مرکز مدرن پزشکی و دولتی بودیم.
سرپرست فدراسیون فوتبال تصریح کرد: در تفاهم نامه با مرکز پزشکی شفایحائیان، جامعه فوتبال از خدمات ارزنده این مرکز استفاده می کند و زحمت زیادی به دکتر باقری و همکارانشان در بیمارستان شفایحائیان می دهیم.
ابوالفضل باقری فرد نیز در این جلسه اظهار داشت: مرکز شفایحائیان یکی از مجهزترین مراکز تخصصی آموزشی درمانی کشور در حوزه ارتوپدی است. اولین مرکز تخصصی ستون فقرات در کشور است که از سراسر کشور پذیرش بیمار در حوزه ارتوپدی داریم. با مراکز و نهادهای مختلف در کشور نیز قرارداد همکاری امضا کرده ایم. پیش از این برخی از بیماران به خارج از کشور اعزام می شدند که اکنون مرکز شفایحائیان به بهترین شیوه بیماران را مداوا می کند و حتی ۴ اتاق VIP ایجاد کرده ایم.
وی افزود: ما خدمات زیادی به ورزشکاران در رشته های دیگر هم ارایه می کنیم و برخی از قهرمانان رشته های مختلف رزمی نیز در بیمارستان شفایحائیان تحت درمان قرار گرفتند که با وجود پارگی رباط صلیبی به خوبی مداوا شدند و اکنون به میادین بازگشته اند. در مورد فوتبال هم این آمادگی را داریم که کلینیک اختصاصی برای فوتبال ایجاد کنیم که بازیکنان معرفی شده از سوی فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ را در سریع ترین زمان ممکن پذیرش و درمان کنیم.ضمن اینکه هزینه های درمان براساس تعرفه های دولتی محاسبه می شود و در صورت داشتن بیمه تکمیلی ۸۰ درصد هزینه ها توسط بیمه های تکمیلی پرداخت می شود.
در این جلسه زهره هراتیان، ارد ایروانی، سیف برقی، پرهان خانلری از پزشکان فدراسیون و سازمان لیگ و محمدرضا کشوری فرد دبیر سازمان لیگ فوتبال، محبوبه نصیری مدیر اداری سازمان لیگ و دکتر علی ابوترابی مدیر بیمارستان و هادی محسنی رئیس امور مالی بیمارستان شفایحیائیان حضور داشتند.
تبلیغات متنی
-
هافبک استقلال به سیم آخر زد: شورش را درآوردید!
-
ثابتی: قوه قضاییه باید با روحانی برخورد کند
-
پروژه تازه ترامپ در آمریکا خبرساز شد
-
اولویت بعدی پرسپولیس در نقلوانتقالات
-
مهندس گوگل جاسوس چین از آب درآمد
-
شادی گل خاص طارمی بعد از حساسترین گل فصل
-
فال روزانه دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
سرباز سابق آمریکایی برای دفاع از ایران فرم پر کرد!
-
رشیدپور برای برکناری رئیس صداوسیما کارزار راه انداخت!
-
بزرگترین کارگاه تولید مشروب در تهران لو رفت!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
واکنش فارس به کنارهگیری دو لژیونر از تیمملی
-
یمن: پیامد حمله به ایران دامان همه را خواهد گرفت
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه
-
شجاع خلیلزاده امشب دوباره به صدر اخبار رفت
-
آرایش نظامی پایگاههای آمریکا در منطقه تغییر کرد!
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
رسانه قالیباف خواستار اخراج بازیکن استقلال شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر