فلای تودی - بالا استیکی
۱۰۰۴۴۰۰
۴ نظر
۵۰۱۱
۴ نظر
۵۰۱۱
پ

پیشکسوت باشگاه سپیدرود درگذشت

پیشسکوت فوتبال استان گیلان در سن ۶۳ سالگی دار فانی را وداع گفت.

ورزش سه: پیشسکوت فوتبال استان گیلان در سن ۶۳ سالگی دار فانی را وداع گفت.

محمدحسن پوربهلول ستاره خمامی دهه ۶۰ فوتبال استان گیلان در ماه‌های اخیر به سرطان ریه مبتلا شده و اخیراً از بیمارستان ترخیص گردیده بود.

این‌ پیشکسوت خمامی که سابقه بازی در سپیدرود را در کارنامه داشت، در دیدار ملوان بندرانزلی و سپیدرود رشت از فینال جام حذفی گیلان در ورزشگاه تختی انزلی با شماره ۱۰ در ترکیب این‌ تیم حضور یافت و بعنوان ستاره‌ دهه‌ ۶۰ فوتبال گیلان به آقای گلی لیگ رسید.

پیشکسوت باشگاه سپیدرود درگذشت

بهلول اولین بازیکن شهرستانی دعوت شده به اردوی تیم ملی جوانان در دهه‌ی ۶۰ و از پیشکسوتان فوتبال خمام با سابقه حضور در تیم‌های سوبارو، پرسپولیس، پپسی بود و با سپیدرود به قهرمانی جام آقاخان بنگلادش دست یافته بود.

بهلول در این تصویر نفر دوم نشسته از راست است.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پهلوان روحت شاد

    پاسخ ها

    • حسن ازرشت

      یادش گرامی،

  • بدون نام

    روحت شاد مرد شریف.

  • .سعید امیدوار

    روحش شاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج