۱۰۰۷۹۸۹
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

ساری: درگیری با پیانیچ نداشتم

سرمربی تیم فوتبال یوونتوس هر گونه درگیری در تمرین تیمش را تکذیب کرد.

خبرگزاری تسنیم: مائوریتسیو ساری در کنفرانس خبری پیش از بازی بولونیا در هفته جاری رقابت‌های سری A درگیری با میرالم پیانیچ، هافبک بوسنیایی تیمش را تکذیب کرد.

سرمربی تیم فوتبال یوونتوس در این باره گفت: درگیری با پیانیچ؟ این اخبار دروغ و مضحک است. پیانیچ در زمره ۳ بازیکنی بوده که بیشتر از همه به او بازی داده‌ام و به او اعتماد دارم. به او خیلی نزدیک هستم و با هم رابطه خوبی داریم. پیانیچ در خط هافبک ۳ نفره یوونتوس، نقشی محوری و مهم دارد.

او در ادامه افزود: بولونیا درست مانند میهایلوویچ، جنگجو و سرسخت است و ما باید با تمام قدرت به میدان برویم. تیم من روز‌های قبل از کرونا را فراموش کرده و عصر جدیدی برایمان آغاز شده. امیدوارم بهترین بازیکن ممکن را انجام بدهیم و با دست پر از میدان خارج شویم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج