۱۰۳۸۸۹۲
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

یونس محمود: الشرطه نتیجه خوبی گرفت

اسطوره تیم ملی عراق نتیجه تساوی الشرطه مقابل استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را رضایت بخش نامید.

خبرگزاری فارس: اسطوره تیم ملی عراق نتیجه تساوی الشرطه مقابل استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را رضایت بخش نامید.

یونس محمود، کاپیتان سابق تیم ملی عراق در کارشناسی بازی الشرطه با استقلال در لیگ قهرمانان آسیا در مصاحبه با شبکه «الکاس» قطر، گفت: به نظرم الشرطه نتیجه خوبی را مقابل تیم بزرگی مثل استقلال گرفت. الشرطه پیش از این دو بازی فشرده انجام داده بود و بازیکنانش خسته بودند.

وی افزود: اینکه تیم استقلال در نیمه دوم سوار بر بازی شد این امری طبیعی است چون الشرطه خسته شد و دو بازی فشرده اخیر روی بازیکنان فشار زیادی آورده بود. در کل به نظرم تساوی برای الشرطه در این بازی نتیجه رضایت بخشی بود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    اسطوره عربستان کاپیتان سابق عراق ؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج