۱۰۴۴۶۷۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

دوستانه؛ ذوب‌آهن ۲ - نساجی ۲

تساوی نساجی و ذوب‌آهن در غیاب فکری!

دیدار دوستانه تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و نساجی مازندران با تساوی خاتمه یافت.

خبرورزشی: تیم‌های فوتبال نساجی مازندران و ذوب‌آهن اصفهان از ساعت ۱۵ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه کارگران تهران به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی ۲ - ۲ به پایان رسید.

در این بازی فرشاد محمدی‌مهر و مارکوویچ برای ذوب‌آهن و مهرداد بایرامی و فرزاد زامهران برای نساجی گلزنی کردند.

برگزاری این بازی درحالی بود که محمود فکری سرمربی نساجی درصدد پیوستن به استقلال است و امروز در کنار این تیم حاضر نشده بود. حنیف عمران‌زاده و سیروس دین‌محمدی دیگران دستیاران وی نیز با وجود حضور در ورزشگاه روی نیمکت ننشسته بودند و کار فنی نساجی را هاروت آبراهامیان مربی دروازه‌بان‌های این تیم انجام می‌داد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج