۱۰۴۷۱۳۴
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

ضرر ۴۰۰هزار دلاری پرسپولیس با فسخ خلیل‌زاده

باشگاه پرسپولیس با فسخ قرارداد شجاع خلیل‌زاده، فرصت درآمدزایی ۴۰۰ هزار دلاری را نیز از دست داد.

خبرگزاری تسنیم: باشگاه پرسپولیس با فسخ قرارداد شجاع خلیل‌زاده، فرصت درآمدزایی ۴۰۰ هزار دلاری را نیز از دست داد.

پس از فسخ قرارداد شجاع خلیل‌زاده با باشگاه پرسپولیس، مدیران این باشگاه در تلاش هستند تا بتوانند هر چه سریع‌تر با این بازیکن جلسه‌ای داشته باشند و رضایت او برای بازگشت به جمع سرخپوشان را جلب کنند.

خلیل‌زاده براساس قانون فیفا و به دلیل عدم دریافت دستمزدش بیش از دو ماه،‌ قراردادش با پرسپولیس را در سازمان لیگ فسخ کرده است و به این ترتیب در صورت انتقال این بازیکن به لیگ قطر، هیچ درآمدی نصیب باشگاه پرسپولیس نخواهد شد.

این اتفاق در حالی رقم می‌خورد که خلیل‌زاده دو فصل دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد و طبق بندی که در قراردادش وجود داشت، برای جدایی از جمع سرخپوشان، باید ۴۰۰ هزار دلار به باشگاه پرسپولیس پرداخت می‌کرد که این بند، با فسخ قرارداد خلیل‌زاده کاملاً منتفی شد.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج