۱۰۶۶۷۶۵
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

محکومیت باشگاه سایپا در پرونده دایی قطعی شد

کمیته استیناف محکومیت باشگاه سایپا را در پرونده سرمربی سابق خود تایید کرد.

خبرگزاری فارس: کمیته استیناف محکومیت باشگاه سایپا را در پرونده سرمربی سابق خود تایید کرد.

حدود یک سال قبل کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال باشگاه سایپا را به پرداخت مبلغ مبلغ ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، همچنین ۵۰ هزار درهم امارات بابت اصل خواسته به انضمام مبلغ ۲۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بابت هزینه دادرسی در حق علی دایی در مهلت ۳۰ روز محکوم کرد.

البته این باشگاه از فرصت هفت روزه برای تجدیدنظر خواهی استفاده کرده و اعتراضی را نسبت به این رای در کمیته استیناف مطرح کرد.

اکنون کمیته استیناف فدراسیون فوتبال این رای را تایید کرده است و باشگاه سایپا ضمن پرداخت هزینه دادرسی باید این مبالغ را هم به سرمربی سابق خود پرداخت کند.

عباس موسوی عضو کمیته استیناف در گفت و گو با خبرنگار فارس این موضوع را تایید و اعلام کرد در صورت پرداخت نشدن جریمه سایپا دچار جرائم دیگری می شود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج