فلای تودی - بالا استیکی
۱۰۶۷۵۵۹
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

غیبت غفوری و یزدانی در تمرین استقلال

دو بازیکن تیم استقلال در حالی در تمرین امروز غایب بودند که پزشک این تیم اعلام کرده بود روز چهارشنبه در جلسه تمرینی این تیم شرکت خواهند کرد.

خبرگزاری ایلنا: دو بازیکن تیم استقلال در حالی در تمرین امروز غایب بودند که پزشک این تیم اعلام کرده بود روز چهارشنبه در جلسه تمرینی این تیم شرکت خواهند کرد.

جلسه تمرینی بازیکنان تیم استقلال برای آماده سازی پیش از بازی هفته ششم مقابل شهرخودرو مشهد ظهر امروز به میزبانی مجموعه ورزشی تهرانسر برگزار شد.

در این جلسه تمرینی وریا غفوری و سیاوش یزدانی غایب بودند و در تمرینات آبی پوشان شرکت نکردند.

این غیبت در حالی رخ داد که مهدی سیاهپوش، پزشک تیم درباره وریا غفوری و فرشید اسماعیلی روز گذشته گفته بود:" این دو بازیکن هم از روز چهارشنبه در تمرینات حضور پیدا خواهند کرد."

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج