۱۰۸۸۳۷۶
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

شکست شاگردان گتوزو مقابل جنوا

جنوا موفق شد از سد ناپولی بگذرد و خود را به نیمه بالای جدول سری A ایتالیا نزدیک کند.

خبرگزاری تسنیم: جنوا موفق شد از سد ناپولی بگذرد و خود را به نیمه بالای جدول سری A ایتالیا نزدیک کند.

روز دوم از هفته بیست‌ویکم مسابقات فوتبال سری A باشگاه‌های ایتالیا، شنبه شب با دیدار تیم‌های جنوا و ناپولی به پایان رسید که در این بازی جنوا با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد.

گوران پاندف در دقایق ۱۱ و ۲۶ برای جنوا گلزنی کرد تا این تیم به سومین پیروزی متوالی خود در سری A دست یابد. متئو پولیتانو هم در دقیقه ۸۰ دروازه جنوا را گشود.

شاگردان جنارو گتوزو با این شکست، با ۳۷ امتیاز در جایگاه پنجم جدول مسابقات باقی ماندند و جنوا ۲۴ امتیازی هم به رده یازدهم جدول صعود کرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج