۱۰۹۲۳۳۵
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

اظهارات سرمربی زنیت درباره وضعیت سردار

سرمربی زنیت درباره روند درمانی سردار آزمون صحبت کرد.

خبرگزاری تسنیم: سرمربی زنیت درباره روند درمانی سردار آزمون صحبت کرد.

اظهارات سرمربی زنیت درباره وضعیت سردار

به نقل از سایت رسمی باشگاه زنیت سن‌پترزبورگ، سرگئی سماک در مورد آخرین شرایط بازیکنان آسیب‌دیده زنیت از جمله سردار آزمون که در اردوی زمستانی امارات از ناحیه مچ پا دچار مشکل شد، گفت: هیچ خبر جدیدی در مورد این دسته از بازیکنان نیست. نه خبر خوبی داریم و نه بد. همه چیز همان صحبت‌هایی است که چند روز گذشته مطرح کردم. بازیکنان آسیب‌دیده طبق برنامه کادر پزشکی پیش می‌روند.

سرمربی زنیت در مورد حضور 25 هزار تماشاگر در نخستین بازی تیمش در نیم‌فصل دوم لیگ برتر روسیه اظهار داشت: این خبر خوشحال کننده‌ای است. همه بازیکنان منتظر بازگشت تماشاگران به سکوها هستند. ما مدت‌هاست که اتمسفر عالی تماشاگران‌ در ورزشگاه خانگی را از دست داده‌ایم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج