۱۰۹۳۶۸۷
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

مالک کهکشانی‌ها از سد کرونا گذشت

جدیدترین تست کرونای فلورنتینو پرز، مالک باشگاه رئال مادرید منفی اعلام شد. او حدود ۳ هفته قبل به ویروس کرونا مبتلا شده بود.

طرفداری: جدیدترین تست کرونای فلورنتینو پرز، مالک باشگاه رئال مادرید منفی اعلام شد. او حدود ۳ هفته قبل به ویروس کرونا مبتلا شده بود.

مالک کهکشانی‌ها از سد کرونا گذشت

به نقل از ال چیرینگیتو، از فلورنتینو پرز تست ابتلا به ویروس کرونا گرفت شد و نتیجه این تست منفی بود. دیگر نیازی نیست تا او در قرنطینه خانگی بماند و از فردا می تواند مجددا کار خود را در باشگاه رئال مادرید آغاز کند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج