۱۱۰۶۲۳۰
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

اندونزی و ازبکستان از AFC میزبانی گرفتند

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که دو کشور اندونزی و ازبکستان از مسابقات قهرمانی آسیا بانوان در سال ۲۰۲۲ میزبانی خواهند کرد.

خبرورزشی: کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که دو کشور اندونزی و ازبکستان از مسابقات قهرمانی آسیا بانوان در سال ۲۰۲۲ میزبانی خواهند کرد.

مجمع ای اف سی روز گذشته در بحرین و با حضور شیخ سلمان برگزار شد و در آن علاوه بر صحبت های رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا، تصمیم هایی نیز گرفته شد که از جمله آن ها اعطای میزبانی مسابقات بانوان در سال ۲۰۲۲ به دو کشور ازبکستان و اندونزی بود.

طبق اعلام رییس ای اف سی، بازی های زیر ۲۰ سال قهرمانی آسیا باید در ازبکستان برگزار شود و همچنین مسابقات زیر ۱۷ سال به میزبانی اندونزی انجام خواهد شد. آنطور که ای اف سی گفته، این مسابقات باید در فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به انجام برسند.

بازی های قهرمانی آسیای بانوان در دو رده جوانان و نوجوانان در حالی به اندونزی و ازبکستان محول شده که هر دو با حضور ۸ تیم برگزار خواهند شد. تاکنون ژاپن، کره شمالی، چین و کره جنوبی علاوه بر تیم های میزبان حضور خود را در این بازی ها قطعی کرده‌اند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج