۱۱۰۷۱۱۵
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

تمجید AFC از میزبانی شارجه در لیگ قهرمانان آسیا

ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا به تمجید از میزبانی شارجه برای گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا پرداخت.

خبرگزاری ایلنا: ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا به تمجید از میزبانی شارجه برای گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا پرداخت.
جیمز لئو، نماینده AFC و ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا با محمد هزام دبیرکل فدراسیون فوتبال دیدار کرد.
نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا در این دیدار به تمجید از اقدامات فدراسیون امارات و باشگاه شارجه برای میزبانی از بازی های گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا پرداخت. ناظر AFC از میزبانی شارجه و اقدامات لازم در این زمینه تمجید کرد و تمام شرایط را برای میزبانی مسابقات مهیا دانست.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج