۱۱۱۲۹۷۵
۵۱۵۸
۵۱۵۸
پ

حمله عجیب همسر تیاگو سیلوا به مهاجم چلسی

ایزابلا سیلوا، همسر تیاگو سیلوا به شدت به انتقاد از عملکرد تیمو ورنر پرداخته است.

ورزش سه: ایزابلا سیلوا، همسر تیاگو سیلوا به شدت به انتقاد از عملکرد تیمو ورنر پرداخته است.

دیشب چلسی در پایتخت اسپانیا و در دیدار رفت تیمه نهایی لیگ قهرمانان مهمان رئال مادرید بود و در نهایت به نتیجه رضایت بخش ۱-۱ هم دست یافت. تک گل چلسی توسط کریستن پولیسیچ به ثمر رسید، اما باز هم این تیمو ورنر بود که با عملکرد خود به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

حمله عجیب همسر تیاگو سیلوا به مهاجم چلسی

در همان دقایق ابتدایی مسابقه بود که ستاره آلمانی و گران قیمت چلسی در موقعیتی فوق العاده و در شش قدم فرصت درخشانی را از دست داد و در مقابل تیبو کورتوا مغلوب شد تا بهترین فرصت آبی های لندن برای زدن گل اول از دست برود. ایزابلا سیلوا، همسر مدافع برزیلی چلسی نیز خیلی زود و بعد از پایان مسابقه دست به کار شده و به انتقاد از عملکرد تیمو ورنر پرداخت.

ایزابلا سیلوا در استوری اینستاگرام خود گفت: "بچه ها این شرایط همیشگی ما و مثل کارما است. همسر من در هر تیمی بازی کند همیشه یک مهاجم وجود دارد که موقعیت ها از دست بدهد و اینجا تیمو ورنر است. ورنر، نام او چیست؟ ما به گلزنی نیاز داریم و باید در این مسابقه برنده می شدیم، اما مهاجمان نمی خواهند دروازه حریفان را باز کنند و من نمی دانم چرا این اتفاق رخ می دهد."

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج