۱۱۱۳۸۶۸
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

۷تست کرونای مثبت در آلومینیوم اراک

آلومینیوم اراک در حالی که با مثبت شدن تست کرونای هفت بازیکن خود مواجه شده، در دیداری تدارکاتی مقابل مس رفسنجان مغلوب شد.

تسنیم: آلومینیوم اراک در حالی که با مثبت شدن تست کرونای هفت بازیکن خود مواجه شده، در دیداری تدارکاتی مقابل مس رفسنجان مغلوب شد.

تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و مس رفسنجان عصر امروز (شنبه) در تهران و در دیداری دوستانه به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری ۳ بر صفر مس خاتمه یافت.

محمدرضا سلیمانی، سجاد عاشوری و مهرداد آوخ در این مسابقه گلزنی کردند.

نکته قابل توجه تیم اراکی، غیبت هفت بازیکن اصلی این تیم مقابل مس رفسنجان به دلیل مثبت شدن تست کرونای آنها بود. این بازیکنان اکنون در قرنطینه هستند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج