۱۱۲۸۵۲۵
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

ابراز امیدواری مربی دانمارک به صعود در یورو

سرمربی تیم ملی فوتبال دانمارک از ثبت دومین شکست متوالی در کارنامه شاگردانش ابراز تأسف کرد، اما گفت که همچنان به صعود تیمش به مرحله بعدی امیدوار است.

تسنیم: سرمربی تیم ملی فوتبال دانمارک از ثبت دومین شکست متوالی در کارنامه شاگردانش ابراز تأسف کرد اما گفت که همچنان به صعود تیمش به مرحله بعدی امیدوار است.

کاسپر هیولماند سرمربی تیم ملی فوتبال دانمارک پس از باخت ۲ بر یک شاگردانش برابر بلژیک که دومین باخت متوالی آنها در یورو ۲۰۲۰ بود و کارشان را برای صعود به مرحله بعدی سخت کرد، گفت: من نمی‌توانم توصیف کنم که چقدر برای بازیکنانم و این مردم احترام قائل هستم. آنها با وضعیتی که داشتند همین که توانستند بازی کنند واقعاً قوی هستند.

هیولماند افزود: ما از این هواداران حمایتی پرشور گرفتیم، از سوی تمام مردمی که در محل تمرینات هم مارا تشویق می‌کنند و امشب هم در استادیوم به ما روحیه دادند. بازیکنان‌مان هم در کنار هم بی‌نهایت خوب هستند.

سرمربی تیم ملی دانمارک در پایان گفت: ما از این باخت می‌توانیم چیزهای زیادی بیاموزیم. داستان این بازی تمام شد و من از همین حالا دارم به بازی‌مان برابر روسیه فکر می‌کنم. کار ما در این رقابت‌ها تمام نشده است و هر کاری که بتوانیم انجام می‌دهیم تا روسیه را در بازی آخر شکست دهیم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج