۱۱۳۰۷۹۹
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

پایان غیبت مجیدی در تمرینات استقلال

سرمربی آبی پوشان بعد از دو روز غیبت به تمرینات تیمش برگشت.

خبرآنلاین: سرمربی آبی پوشان بعد از دو روز غیبت به تمرینات تیمش برگشت.

فرهاد مجیدی سرمربی استقلال بعد از دیدار با پدیده مشهد و در روزهایی که تیمش با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند، دو روز به محل تمرین نرفت تا شایعاتی درباره اش مطرح شود.

درباره مجیدی گفته می‌شد که به خاطر ناراحتی از مشکلات تصمیم به نرفتن به تمرینات گرفته اما این مساله رد شد. استقلالی ها اعلام کردند که عدم حضور مجیدی در تمرین به خاطر رسیدگی به امور شخصی بوده است.

در نهایت سرمربی آبی پوشان امروز در آستانه دیدار با گل گهر سیرجان به محل تمرین تیمش رفت و شاگردانش را هدایت کرد تا به شایعات موجود پایان بدهد.

به نظر می‌رسد مجیدی طی روزهای آینده جلسه ای با اعضای هیات مدیره جدید استقلال درباره مشکلات داشته باشد.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج