حذف الهلال از لیگ قهرمانان آسیا تکذیب شد
دو خبرنگار نزدیک به باشگاه الهلال اخبار پیرامون جذب این تیم از رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را تکذیب کردند.
ورزش سه: دو خبرنگار نزدیک به باشگاه الهلال اخبار پیرامون جذب این تیم از رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را تکذیب کردند.
روز گذشته نیکولو اسکیرا خبرنگار معروف ایتالیایی روزنامه گاتزتا دلو اسپورت از ورود فیفا به پرونده تخلفات باشگاه الهلال در جریان فسخ قرارداد سباستین جووینکو خبر داد. این خبرنگار مدعی شد که در صورت محکومیت الهلال در این پرونده، آنها با جرائم سنگینی از جمله حذف از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا مواجه خواهند شد.
جووینکو تابستان امسال پس از توافق با مدیران الهلال و صرف نظر کردن از بخش اعظم حقوقش، قراردادش را با این تیم فسخ کرد تا متئوس پریرا خرید جدید قهرمان عربستان وارد لیست این تیم شود. طبق قوانین حاکم بر فوتبال عربستان، هر تیمی قادر به ثبت نام ۷ بازیکن خارجی در لیست خود است و الهلالی ها نیز ۷ مهره خارجی را در فهرست خود داشتند و برای ثبت نام پریرا، مجبور به فسخ قرارداد یکی از بازیکنان خارجی خود بودند و اکنون نیکولو اسکیرا مدعی است در جریان این فسخ قرارداد، تخلفاتی صورت گرفته و حق و حقوق جووینکو به صورت کامل پرداخت نشده است.
با این حال، خبرنگاران نزدیک به باشگاه الهلال این خبر را شدیدا تکذیب کرده اند. نبیل العبودی یکی از خبرنگاران نزدیک به الهلال در گفتگو با یکی از برنامه های تلویزیونی عربستانی مدعی شد که مدیربرنامه های جووینکو پشت این داستان است و او قصد دارد با القای این بحران بزرگ، مدیریت الهلال را تحت فشار بگذارد. العبودی گفت: مدیر برنامه های جووینکو مطالباتی دارد و سعی می کند مدیریت فهد بن نافل را تحت فشار قرار دهد تا در اسرع وقت و قبل از مهلت مقرر به آن دست یابد، بنابراین از نام بازیکن برای انتشار برخی اخبار دروغ استفاده می کند.
از سوی دیگر عبدالرحمن الجماز در اظهارات تلویزیونی بر قانونی بودن اقدامات الهلال در مراحل فسخ قرارداد جووینکو و عدم وجود هرگونه تخلف تأکید کرد. این خبرنگار افزود اگر باشگاه الهلال تخلفی هم مرتکب می شد، آنها قادر به ثبت نام متئوس پریرا در لیست بازیکنان خود نبودند.
احمد امیر یک کارشناس حقوقی عربستانی نیز در این خصوص گفت: هیچ متنی در قوانین فیفا یا فدراسیون های قاره ای وجود ندارد که در صورت عدم پرداخت حقوق یک بازیکن بدون صدور حکم، تیمی از مسابقاتی اخراج می شود. البته AFC زمانی یک تیم را از حضور در مسابقات حذف می کند که از سوی فیفا حکم قطعی صادر شود. به عنوان مثال، فیفا الهلال را ملزم به پرداخت حقوق جووینکو کند ولی این تیم حکم صادره را نادیده بگیرد. در اینجا ممکن است که AFC الهلال را از حضور در لیگ قهرمانان آسیا کنار بگذارد.
بدین ترتیب به نظر می رسد اخبار منتشره از سوی نیکولو اسکیرا مبنی بر حذف قهرمان عربستان از لیگ قهرمانان آسیا نادرست باشد. الهلال حریف پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان آسیاست. دیدار دو تیم در تاریخ ۲۴ مهر در ریاض برگزار می شود.
تبلیغات متنی
-
سرنوشت تلخ قاتلی که از قصاص گریخت
-
هافبک استقلال به سیم آخر زد: شورش را درآوردید!
-
ثابتی: قوه قضاییه باید با روحانی برخورد کند
-
پروژه تازه ترامپ در آمریکا خبرساز شد
-
اولویت بعدی پرسپولیس در نقلوانتقالات
-
مهندس گوگل جاسوس چین از آب درآمد
-
شادی گل خاص طارمی بعد از حساسترین گل فصل
-
فال روزانه دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
سرباز سابق آمریکایی برای دفاع از ایران فرم پر کرد!
-
رشیدپور برای برکناری رئیس صداوسیما کارزار راه انداخت!
-
بزرگترین کارگاه تولید مشروب در تهران لو رفت!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
واکنش فارس به کنارهگیری دو لژیونر از تیمملی
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه
-
شجاع خلیلزاده امشب دوباره به صدر اخبار رفت
-
آرایش نظامی پایگاههای آمریکا در منطقه تغییر کرد!
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
رسانه قالیباف خواستار اخراج بازیکن استقلال شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر