۱۱۶۶۰۸۷
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

جلسه هیات‌مدیره باشگاه استقلال برگزار شد

جلسه هیات‌مدیره باشگاه استقلال برگزار شد که در این جلسه پیرامون امور فرهنگی باشگاه استقلال، طرح ویژه‌ای در ۱۵ بخش به تصویب رسید.

خبرگزاری تسنیم و به نقل از رسانه باشگاه استقلال، جلسه هیات‌مدیره باشگاه استقلال عصر امروز (دوشنبه) به میزبانی مهدی افضلی عضو فرهنگی هیات‌مدیره این باشگاه برگزار شد.

در این جلسه، طرح ویژه‌ای پیرامون امور فرهنگی باشگاه استقلال در ۱۵ بخش مختلف توسط مهدی افضلی مطرح شد که به تصویب رسید.

همچنین در این نشست، مصطفی آجورلو گزارشی درباره وضعیت تیم استقلال و امور اقتصادی باشگاه استقلال ارائه داد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج