۱۱۹۸۴۸۸
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

توقف قهرمان روسیه با پرچم فیده برابر طباطبایی

دور سوم رقابت‌های گرند پری بلگراد با دومین تساوی محمد امین طباطبایی ادامه یافت.

ورزش سه: در ادامه مسابقات گرند پری بلگراد سید محمدامین طباطبایی شطرنج باز کشورمان برابر قهرمان روسیه نیکیتا ویتیو گوف با درجه ۲۷۲۶ به تساوی رسید.

توقف قهرمان روسیه با پرچم فیده برابر طباطبایی

طباطبایی که با درجه ۲۶۲۳ با مهره سیاه بازی می‌کرد برابر حریف خود که با پرچم فدراسیون جهانی شطرنج برابر او دست به مهره شده بود بعد از ۴۰حرکت به تساوی رضایت داد تا با یک امتیاز که ماحصل یک شکست برابر آنیش گری هلندی و یک تساوی برابر هریکریشنا هندی به دست آورده است به انتظار دور برگشت مسابقات با این حریفان باقی بماند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج