آبيدال هم از بازيهاي ملي خداحافظي کرد
مدافع تيم ملي فوتبال فرانسه در سن ۳۴ سالگي از بازيهاي ملي خداحافظي کرد. او ميگويد قرار نداشتن در فهرست دشام براي حضور در جام جهاني ۲۰۱۴ برزيل دليل اصلي اين خداحافظي او بوده است.
آبیدال ۳۴ ساله در گفتوگویی رادیویی گفت: تصمیم نهایی خود را گرفتم. امروز برای همیشه اعلام میکنم که دیگر نمیخواهم پیراهن تیم ملی فوتبال فرانسه را بر تن کنم. این تصمیم نهایی من است و برگشتی در آن وجود ندارد. باید اعتراف کنم که قرار نگرفتن در فهرست تیم ملی فوتبال فرانسه برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل سهم بسزایی در این تصمیم من داشت. دشام قبل از آغاز جام جهانی با من تماس گرفت و گفت که در فهرست او جایی ندارم. همین موضوع باعث شد تا به خداحافظی فکر کنم و در نهایت تصمیم گرفتم که برای همیشه از بازیهای ملی خداحافظی کنم.
اکنون آبیدال ۳۴ ساله برای المپیاکوس یونان بازی میکند. او سابقه حضور در بارسلونا و موناکو را دارد. آبیدال در بارسلونا موفق شد افتخارات بسیاری را به دست آورد اما سرطان کبد او باعث شد تا آبی-اناریها قراردادش را تمدید نکنند که این باعث ناراحتی و خشم این بازیکن فرانسوی شد. او ۶۷ بار پیراهن تیم ملی فوتبال فرانسه را بر تن کرده است.
آبیدال تنها بازیکن فرانسوی نیست که بعد از جام جهانی ۲۰۱۴ از بازیهای ملی خداحافظی می کند. پیش از این هم فرانک ریبری و سمیر نصری از بازیهای ملی خداحافظی کردند.
ارسال نظر